Tylko tutaj: dziewczyny vs chlopaki!

LET THE FIGHT BEGIN

w temacie piszemy ktora plec jest lepszym graczem w gry MMO, ktora bardziej identyfikuje sie ze swoja wirtualna postacia i dlaczego ! A czemu panowie robia sobie awatary damskie (wiadomo lepiej ogladac tyleczek panny podczas gry) i czemu panie nie robia awatarow meskich, czyzby w grach nie bylo fajnej meskiej sraki ?

i ja sie pytam kto ma silniejsza psychike, a kto przez niepowodzenia wywali klawiature szybciej przez okno

pozdrawiam, milej zabawy i przepraszam ale w smierdzacym Androidzie nie mam pl znakow.

pozdrawiam, milej zabawy i przepraszam ale w smierdzacym Androidzie nie mam pl znakow.

buahahahahhaha naucz się korzystać hahahah :)

Dobra żeby nie było warna to się wypowiem. Nie ma lepszych i gorszych. Kobiety jak i mężczyźni są dobrymi graczami. Wszystko zależy od podejścia i zacięcia do gry.

buahahahahhaha naucz się korzystać hahahah Dobra żeby nie było warna to się wypowiem. Nie ma lepszych i gorszych. Kobiety jak i mężczyźni są dobrymi graczami. Wszystko zależy od podejścia i zacięcia do gry.

nie wszyscy kupuja tablety w PL dzieciaku, z chin tez latwo sprowadzic, zeby nie bylo... ogarnij sie

nie wszyscy kupuja tablety w PL dzieciaku, z chin tez latwo sprowadzic, zeby nie bylo... ogarnij sie

Akurat to, gdzie kupiles tableta, nie ma w ogole znaczenia co do uzywania polskich znakow. Nie osadzam Cie za ich brak, bo sam [wulgaryzm] te wszystkie ogonki, dla mnie to zbedne machanie lapkami.

@Topic

Ja uwazam ze granie kobieta w MMO, bedac w realu facetem, jest pedalskie i tyle. Zadne pseudo usprawiedliwienia typu "fajnie popatrzec na tyleczek damski" tego nie zmieniaja. Jedyna opcja, kiedy gram kobieta w MMO, to wtedy, gdy moja ulubiona profesja jest tylko w wersji damskiej.

warn_ico.png
Za wulgaryzm. - Kubox

@Edit

Gdyby tak bardzo Cie obchodzily te wszystkie j**ane wulgaryzmy, to ludzie dostawaliby warna, a wulgaryzm bylby kasowany, a nie jak w tym przypadku jeszcze bardziej wyszczegolniony. Pozdro, nic wiecej do powiedzenia.

mod_ico.png
Podkreśliłem, żebyś się nie rzucał, gdzie ten wulgaryzm napisałeś. Wedle twego życzenia, usunąłem wulgaryzm. - Kubox

Cóż, bo Android to bardzo zamknięty system (zupełnie jak firmware na starych komórkach) i nie ma szans na pobranie PL wersji językowej. Oczywiście!

@topic: kobiet jest mniej, dużo mniej, ale to nie znaczy że są gorsze. Te które już biorą się za MMORPG/MMOFPS z reguły są z grami za pan brat (mniej lub bardziej oczywiście), więc jakiś pierwszy lepszy noobek w kaszę jej dmuchać nie będzie.

A co do avatarów... swego czasu nigdy nie grałem żadnym magiem/czarodziejem/etc. który nie byłby kobietą. Jakoś tak mi się to trzymało przez wiele ładnych lat. A że ostatnio stwierdziłem, że tworzenie kobity jako swojego avatara w grze to głupota, to obecnie gram praktycznie samymi facetami. To nie oznacza że nigdy więcej babką nie zagram (zwłaszcza przy gender-locku), ale...

W ogóle też nie wiem po co ma służyć taki temat, bo twierdzić że kobiety się do MMO nie nadają będą tylko ci, którzy mają problem z samooceną (IMHO).

tl;dr temat jest głupi bo nie ma czegoś takiego jak lepsza płeć w grach tego typu.

BTW. "Dzieciaku" - powiedział autor tematu, w którym użyto słów "dziewczyny" i "chłopaki". Może ja jestem dziwny, ale od czasów późnego gima/wczesnego technikum nie słyszałem takiego połączenia :rolleyes:

Akurat to, gdzie kupiles tableta, nie ma w ogole znaczenia co do uzywania polskich znakow. Nie osadzam Cie za ich brak, bo sam jebie te wszystkie ogonki, dla mnie to zbedne machanie lapkami.@TopicJa uwazam ze granie kobieta w MMO, bedac w realu facetem, jest pedalskie i tyle. Zadne pseudo usprawiedliwienia typu "fajnie popatrzec na tyleczek damski" tego nie zmieniaja. Jedyna opcja, kiedy gram kobieta w MMO, to wtedy, gdy moja ulubiona profesja jest tylko w wersji damskiej.

Pedalskie to jest granie facetem.

Taka prawda. Ja myślę że skoro w realnym świecie jestem facetem, to co za problem w tym wirtualnym wcielić się w dziewczynę. Od zawsze gram żeńskimi postaciami, i nikt nie zmieni mojego zdania.

stary moze wiece luzu, temat jest troche smiechowy moim zdaniem, ale jak wy wszycy macie kolki w d. i gry traktujecie z taka powaga to nie moja wina, co do slownika w android, widze ze oprocz kolkow w d. wszytkie rozumy pozjadaliscie, napisze jak dla debili: ja miec nowy tablet, ja byc w pracy, tablet byc z zagranicy, ja w pracy nie moc sciagac bo download miec zablokowany i dlatego nie miec pl zmakow

temat jest niepotrzebny, temat zapodalem dla smiechu dlatego w takim stylu jest to napisane, ale widze ze nie pogadasz

kto jest wiekszym dzieciakiem mentalnie ? ludzie dla ktorych wszystko trzeba tlumaczyc jak dla uposledzonyci i do gier podchodza z taka powaga ze w szoku jestem, czy ja, stary pryk ktory nie rozumie waszego pokolenia ?

kiedys gry to byla rozrywka a nie sens zycia, ja durny ludzilem sie ze na forum o grach bedzie mozna ludzi sprowokowac do dowcipnych komentarzy... jak widac sie mylilem

Feminiści... :D

Powiem tak że w Aionie mam koleżankę na tym samym lvlu co ja (55) ja mam rank 2 a ona rank 3 , ale checa jest taka że ona ma takiego skilla że mnie jedzie jak chce , nikt inny mi rady nie daje tylko ona :P

A ja mam pytanie inne:

Sobie gracie w party z laską pooznaną w grze. super idzie itp. gadka szmatka super sie jaracie. Poczym panna mówi:

Może masz konto na FB. wymieniacie się i widzisz że panna to...........

80 kilowa 160 cm locha z pryszczami która ucieka w świat wirtualny.

I co robicie?

opcja 1: gracie dalej bo to tylko gra

opcja 2: gracie dalej ale gadka juz sie nie klei

opcja 3: nagła przerwa w dostawie prądu i niespodziewane zablokowanie na fb.

tak super oglądać kwadratowe tyłki w 3d które nigdy nie widziały tyłków , pisałem to dużo razy i pisać będę bo tylko dzieci się zachwycają d*pą w grze

@FlashGordon

Kiedyś gier MMO praktycznie nie było (przynajmniej w EU), dziś są one cholernie popularne i każda gra ma swoją własną społeczność, przez co jak w realu sie nie powodzi, to chociaż w takim MMO można odsapnąć. Z chociażby takiego powodu ludzie są poważnie nastawieni do tego typu tematów. Jeśli chodzi o to, że ludzie cie przezywają od dzieci, to nie wiem czemu sie dziwisz. Mógłbym ci po kolei powymieniać powody według, których ludzie uważają cie za dziecko, ale to nie o tym temat.

PS: Tak na przyszłość, rób wielkie litery,, bo nie ogarniam gdzie sie kończy zdanie :wacko:.

@TOPIC

Uważam, że panie i panowie są na w miarę równym poziomie w MMO. Co prawda, czasem ciężko znaleźć prawdziwą przedstawicielkę płci pięknej, ale jak się już znajdzie to koksi jak niemało kto. Pamiętam, jak kiedyś w jakimś MMOFPS nudziłem się już tym, że praktycznie każdy kogo spotkam nie mógł mnie pokonać (tam były też lepsze bronie z IS, ale i z darmowymi pukawkami dawałem radę) aż tu spotkałem kogoś, kto stanowił dla mnie wyzwanie. Pamiętam, że po meczu (to był z tego co pamiętam Search&Destroy) zagadałem do tego gracza i zaprosiłem na TS i jakże się zdziwiłem, kiedy dowiedziałem się, że wygrała ze mną dziewczyna :P. Potem zakolegowaliśmy się i razem dalej graliśmy w tego MMOFPS'a. Niestety po około 2 miesiącach znudziła nam sie ta gra i zerwaliśmy ze sobą kontakt. Podobnie zresztą miałem we FreeJack'u, gdzie miałem podobną sytuację (Nie wiem czemu, ale w wyścigach i MMOFPS'ach nie mogę znaleźć praktycznie nikogo, kto by mnie pokonał. Dlatego potem przerzuciłem się na MMORPG'i i MMORTS'y.) tylko już z nią na dłużej sie zapoznałem. Dopiero po około 6 miesiącach kontakt nam się urwał. Eh... szkoda, że tylko te dwie przedstawicielki płci pięknej ze mną wygrywały w tego typu grach. W każdym razie. Przyznaje, że i kobiety i mężczyźni są równie dobzi w grach (a nawet pokuszę się o stwierdzenie, że one wraz z niektórymi mężczyznami tworzą elitę w grach i szanuję je bardziej niż innych facetów).

PS: Na prawdę tylko te dwie panie ze mną wygrywały w tych grach. Żaden z panów mnie nie przerósł. Oczywiście byli tacy na podobnym poziomie co ja, ale to wciąż nie było wyzwanie.

@peelen

Ja wybieram opcję 1, gdyż za cholerę nigdy mnie ona nie spotka :P. W realu... omijam ludzi, więc miałaby małe szanse na poznanie mnie.

@Eustachy

Nie zgadzam się z końcówką, ale też nie jaram się tyłkami w grach, więc teoretycznie według mnie masz w połowie racje (oczywiście jeśli dobrze zrozumiałem twoja wypowiedź).

@FlashGordon: wybacz, nie widziałem w twoim poście nic poza coś, co przypominało mi dramatyczną próbę podbicia własnego ego. Może to po prostu nie moja bajka, takie żarty, nie wiem. A co do poczucia humoru... ostatnim razem grając w RaiderZ z kilkoma znajomymi z LegioSalutis bawiłem się świetnie nawet na irytującej instancji, a śmiechu było sporo, więc chyba nie podchodzę do grania na serio :)

@peelen: czemu kontakt nie miałby być ten sam? Znaczy, jeśli ci się nie spodoba to flirtować nie będziesz, ale to nie znaczy że trzeba kontakt zerwać - tak robią tylko puste zera ;)

Kto kim gra to jest kwestia gustu. Ja gram kobietami od kiedy zacząłem grać w MMO. Nie to, że jestem jakimś pedałem jak ktoś niedorozwinięty napisał wyżej tylko po to, że mi się tak podoba. Jak ktoś lubi patrzeć na spoconego goryla w seksownej zbroi to prosze bardzo ja nie zabraniam. Zaraz zaczną się spekulacje i decyzję filozofów na miarę gazety wyborczej, że osoby grające w grach płcią żeńską są zboczeńcami i onanizują się przy tym.

Tak btw. brawa dla twórcy tematu za obudzenie wylęgarni zaspanych trolli :)

o8gbxd.jpg

co to jednego postu , to powiem tak że mnie wirtualne "d*py" nie kręcą , po 2 popieram Kristala z 1...Ten temat to wylęgarnia trolli :3

patrzenie na damskie tyłki jest w dokładnym przeciwieństwem pedalstwa. wats wrong wid u guise

Głupszego tematu nie dało się zrobić? Każdy wybiera to co chce.

Tobie zaś flashGordon polecam najpierw ogarnąć ten wspaniały telefon, którzy rodzice kupili na gwiazdke bo akurat polskie znaki są....

FlashGordon masz racje i żaden zryp, który ma kupę śmiechu z popieprzonego buga w grze itp. tego nie zmieni....

skoro to wylęgarnia trolli to wypowiadając się też jesteście trolami proste ...

Zamknij ryj śmieciu

warn_ico.png
Za obrazę użytkownika. - Kubox

kolejny temat pokroju facebooka?....