Tymczasem sie oddalam

Jako ze miala miejsce swiatowa premiera Armed Assault 2. Zaczelem gre testowac na maxa... Jak narazie mam sporo plusow i troche minusow... Oczywiscie w Polsce gra pojawi sie w lipcu... do tego czasu skoncze testy gry... i zaczynam klanowki w ArmA2. Moj klan juz szykuje sie do reaktywacji i nawet juz trenujemy na niemieckiej wersji.

CO za tym idzie.... ograniczyl mi sie czas na gre w MMO jak i na servis mmorpg.org.pl wiec oznajmiam ze teraz bede zadziej odwiedzal servis... jak i wbijac kolesiom z debilnymi postami "szuukam mmo" gdzie w samym temacie bedzie znajdowac sie max 3 zdania... No i oczywiscie czas poswiecany na sprawdzanie postow(jako mod) tez bedzie mocno ograniczony.

No wiec pozdro... i zapraszam do zakupu ArmA2 :D

No to do zobaczenia :D

Miłej gry i wracaj szybko !

P.S Mogę go zastąpić :D

@down

On nie używa polskich znaków,jedynie co mi trochę przeszkadza to interpunkcja.

jak i wbijac kolesiom z debilnymi postami "szuukam mmo" gdzie w samym temacie bedzie znajdowac sie max 3 zdania... No i oczywiscie czas poswiecany na sprawdzanie postow(jako mod) tez bedzie mocno ograniczony.

Człowieku... Co do debilnych postów sprawdź swoje. W twoim wieku błędów nie wypada robić, poza tym lepiej czytać 3 zdania niż 10 bezsensownych... Tyle ode mnie.

@UP : Ehhh.... $%&^%$ jak napisałem chodzi mi o "Błędy ort." a nie o "Brak Polskich znaków"... Czytaj uważnie.

P.S Mogę go zastąpić

Predzej umre niz zobacze Cie na zielono!

powodzenia Spawn w Cupie jesli bedziecie startowac ;)

@Spawn

Życzę miłego grania i kibicuje żeby twój zespół przetrwał na dłuższy czas.

@Kuboszek

Ty to zawsze chętny jesteś :) Ale nie rozpędzaj się za bardzo. A tak na serio to modów jest bardzo dużo, więc myślę że sobie z tym problemem poradzimy.

@Dix

Każdy ma swój sposób pisania i do tego należy się przyzwyczaić. A poza tym ja tam nie mam problemów z czytaniem postów Spawn'a ani żadnego innego usera(oczywiście chodzi o tych co już trochę na tym forum przebywają). Podsumowując posty Spawn'a nie są debilne, bo zawiera ogromną wiedzę!

PS. A moje posty dobrze Ci się czyta?

Predzej umre niz zobacze Cie na zielono!

Czas umierać.

A gierka fajna,czy słaba?

@down

ale to nie ja mam umierać,tylko Ty :P

Czas umierać.

kk zrobie zamach na Ciebie, wjade Ci w chate para lotnia, krzyczac Twoje wypociny w kazdym poscie 'jestem hardkorem' !!!

@UP ale jak ja umre to bedziesz zielony a jesli umrzemy razem to nie bedziesz : <

No miłego grania życzę, dobrze robisz, że o tym informujesz.

Kuboszek, powalasz mnie. :lol:

@SpawnŻyczę miłego grania i kibicuje żeby twój zespół przetrwał na dłuższy czas.@KuboszekTy to zawsze chętny jesteś Ale nie rozpędzaj się za bardzo. A tak na serio to modów jest bardzo dużo, więc myślę że sobie z tym problemem poradzimy.@DixKażdy ma swój sposób pisania i do tego należy się przyzwyczaić. A poza tym ja tam nie mam problemów z czytaniem postów Spawn'a ani żadnego innego usera(oczywiście chodzi o tych co już trochę na tym forum przebywają). Podsumowując posty Spawn'a nie są debilne, bo zawiera ogromną wiedzę!PS. A moje posty dobrze Ci się czyta?

O Ludzie od kiedy pisze się "zaczelem" ? taaak o ten błąd mi chodzi..

Poza tym Spawn również zaszalał w tym temacie gdzie jedzie gościa robiąc babole po czym mówi mu aby kupił sobie słownik ortograficzny... Poczytajcie sobie : http://mmorpg.org.pl/news.php?readmore=312&cpage=0

No ta nic mnie to nie obchodzi że będziesz się rzadziej pojawiać na forum nie wiem po co robić taką aferę ja jak mnie nie było 2 miechy to nic nie pisałem ale nie Wielki Spawn musi zawsze coś napisać by tylko nabić posty I dobrze napisałeś w sygnaturze Ale Spamer ale ja bym o tobie napisał ale Mega Spamer który tylko piszę coś co nikogo nie obchodzi

To tyle ode mnie

The White Stripes

Dix HAHAHA wiec ty jestes jednym z tych dzieci ktore gnija przed kompem i maja ku temu wiele powodow. Kryjac sie za argumentami ze lepiej siedziec przy kompie niz smarowac po miescie albo pic :D. Gdybym wiedzial ze az tak cie to zaboli.... to bym nie przestawal :)

Zaraz zaraz Joker(nie jestem pewien bo zmiana nicku jak nie Joker to przpraszam)... na ch*j sie plujesz.... monitor zaplujesz. Daje tu ta wiadomosc by ludzie nie pisali do mnie na PMach bym zamykal denne tematy ktore maja wartosc 3 zdan z textami "szukam super mmo ktore mnie wciagnie pomocy". A przy okazji uprzejmie sie zegnam. Skoro ci nie pasuje... nie czytaj... poza tym... znajdz jakies spamerskie posty od mojej osoby :) Dodam ze to jest HydePark.. tu posty sie nie nabijaja...

k**wa dzieci....

ZAMYKAM

O jejku Spawnuś się wkurzył tak idź sobie pograć z tymi twoimi wyimaginowanymi kolegami-TWS

dizyz co to wogole jest TVS ? autorytet Twoj ? jaja sobie robisz ? tylko takie dziecko jak Ty wzieloby kapele rockowa/bluesowa jaka swoj autorytet : S

Moim autorytetem jest K.Wojtyla i nie mowie tego po to by zablysnac, bo do niego mi daleko bo ani nie jestem religijny bardzo ani nie mam jakiegos wiekszego postanowienia poprawy, poprostu jestem wdzieczny za to co robil za zycia i uwazam go za Polaka wszech czasow.

i nie pluj sie do kogos, o takie pierdoly ? jak juz mowilem nie znasz pojecia zasady starszenstwa, a radze Ci sie jej nauczyc na przyszlosc bo bedziesz mial problemy.

Już Mam od dawna więc mi tutaj nie gadaj że je będę miał nie znasz mnie moja psychika jest już totalnie zryta nie ma już dla mnie pomocy ale taki już jestem i niechaj twoje mięso stanie się pokarmem dla sępów-TWS

Już Mam od dawna więc mi tutaj nie gadaj że je będę miał nie znasz mnie moja psychika jest już totalnie zryta nie ma już dla mnie pomocy ale taki już jestem i niechaj twoje mięso stanie się pokarmem dla sępów-TWS

przegiales, nie bedzie mnie taki gnoj wk***ial, jeszcze piszac takie brednie, jak on dostal moda :X

idz sie spusc w kiblu to moze ta Twoja 'zryta totalnie psychika' sie polepszy :

A po co ten duble post powiedz mi a poza tym ty chyba też się zdenerwowałeś ale to norma nikt nie może ze mną wytrzymać-TWS

a double byl po to by zwrocic uwage ludzi na brednie jakie piszesz, norma ze nikt nie moze z Toba wytrzymac ? no skoro norma to ta Twoja norma sie niedlugo skonczy. Sal

Daj na luz Sal... ma prawo sie obrazac... No bo prawda w oczy kole... wiec musi sie dowartosciowac udawajac madrego przez neta :D... OSTR kiedys w jednym kawalku to jakos nazwal... Internet Crew... czy jakos tak ;). Nie sprzecaj sie, nie reaguj... odpusc miej wywalone :) CKM... znaczy TWS(sorrka zle napisalem :) ) za co w ogole jestes modem? :)- Spawn

Jako ze miala miejsce swiatowa premiera Armed Assault 2. Zaczelem gre testowac na maxa... Jak narazie mam sporo plusow i troche minusow... Oczywiscie w Polsce gra pojawi sie w lipcu... do tego czasu skoncze testy gry... i zaczynam klanowki w ArmA2. Moj klan juz szykuje sie do reaktywacji i nawet juz trenujemy na niemieckiej wersji.

CO za tym idzie.... ograniczyl mi sie czas na gre w MMO jak i na servis mmorpg.org.pl wiec oznajmiam ze teraz bede zadziej odwiedzal servis... jak i wbijac kolesiom z debilnymi postami "szuukam mmo" gdzie w samym temacie bedzie znajdowac sie max 3 zdania... No i oczywiscie czas poswiecany na sprawdzanie postow(jako mod) tez bedzie mocno ograniczony.

No wiec pozdro... i zapraszam do zakupu ArmA2 :D