... typu Torligch

Witam

Jak w temacie, szukam hack 'n' slesha polegającego na eksploracji co raz to różniejszych dungów a w między czasie wykonujemy poboczne misjie, i główne rzecz jasna. To chyba tyle, dzięki za wszystkie tytuły podane przez was...

Nie wiem czy to spełni wszystkie wymagania ale Sacred jest podobno dobra. Oczywiście Diablo II ( nie wiem jak z 3)

Myśle, że pasowały by tu gry takei jak

-Sacred 2

-Titan Quest

-Loki

-Diablo I, II, III

To takie jedne z lepszych, ale nie wszystkie, jak coś sobie przypomne to dam znać

Path of Exile

Dokładnie Path of Exile na pewno przypadło by ci do gustu ale dość ciekawą grą jest Sacred jak dla mnie była rewelacyjna.

Obczaj również Dungeon Siege 1 i 2. Gry godne uwagi :)

Sacred - Swietna gra moj ulubony H'n's <3 Pamiętam tą gre Magiem Bitewnym ! Gra kosztuje 20 zł z dodatkiem Podziemia POLECAM !

Więc tak pobrałem Dungeon Siege, niestety nigdzie nie mogę znaleść spolszczenia, a jak już znalazlLem to nie działa, byłbym wdzięczny jak ktoś by podał mi link do spolszczenia

Najprościej znaleźć wersję spolszczoną.. Tak to nie wiem czy znajdziesz..

Frater- przyjemna gierka niezbyt znana ale fajnie się w nią gra :D

Więc tak pobrałem Dungeon Siege, niestety nigdzie nie mogę znaleść spolszczenia, a jak już znalazlLem to nie działa, byłbym wdzięczny jak ktoś by podał mi link do spolszczenia

Pobrałem? :o PIRACTWO?! No chyba, że nie ma innej możliwości zdobycia tej gry : p

@TOPIC

Od siebie polecam Diabełka 3, DeathSpanka i Kingdoms of Amalur(mimo to, że 3d to jednak ma to coś w sobie z hnsa)

-Sacred 1 i 2

- Diablo (Poza 3)

- Dawn of Magic 1 i 2

- Opowieść o maszynach i Magyi (coś takiego)

- TITAN QUEST

-

Witam

Jak w temacie, szukam hack 'n' slesha polegającego na eksploracji co raz to różniejszych dungów a w między czasie wykonujemy poboczne misjie, i główne rzecz jasna. To chyba tyle, dzięki za wszystkie tytuły podane przez was...