Tyrael w Diablo 3 zły?

W trzecim „Diablo” archanioł Tyrael przejdzie na złą stronę?

Znana z drugiej odsłony serii „Diablo” postać Tyrael to archanioł, który zobowiązał się zejść na Ziemię w celu chronienia mieszkańców świata gry. Późniejsze losy tego bohatera są z pewnością znane największym fanom cyklu kultowych gier z gatunku RPG. Ponownie Tyrael pojawi się w „Diablo III”, przygotowywanym obecnie przez studio Blizzard. Najnowsza aktualizacja internetowej strony trzeciej części gry może sugerować, że tym razem archanioł przejdzie na złą stronę...

Najprawdopodobniej archanioł w „Diablo III” wystąpi w roli nosiciela uwięzionego w sobie demona, skorumpowanego osobnika, który stoi po stronie zła. Odważniejsi miłośnicy RPG'a spekulują nawet, że Tyrael będzie ostatnim przeciwnikiem do pokonania w trakcie rozgrywki.

Oficjalną stronę internetową gry „Diablo III” znajdziecie pod tym adresem.

P.S News wzięty ze strony Onet.pl

Słyszałem i chyba to będzie prawda że będzie zły ale się za bardzo tego nie spodziewałem

jak juz wklejasz newsa z jakiejs strony, to powinienes dac adres i napisac, ze to zrobiles. hmm tak patrze na to...news pochodzi z onet.pl?

Masz raacje.Sorki następnym razem napisze.

Najpierw Izual, teraz Tyrael ?! My walczymy z piekłem czy z niebem ? Jest powiedziane że Tyrael będzie na ziemi by strzec horadrimow, i będzie tak długo na świecie jak i oni a więc jeżeli mamy zabić Tyraela to musi zginąć ktoś jeszcze - ostatni Horadrim - Decard Cain :o

W trzecim „Diablo” archanioł Tyrael przejdzie na złą stronę?

Znana z drugiej odsłony serii „Diablo” postać Tyrael to archanioł, który zobowiązał się zejść na Ziemię w celu chronienia mieszkańców świata gry. Późniejsze losy tego bohatera są z pewnością znane największym fanom cyklu kultowych gier z gatunku RPG. Ponownie Tyrael pojawi się w „Diablo III”, przygotowywanym obecnie przez studio Blizzard. Najnowsza aktualizacja internetowej strony trzeciej części gry może sugerować, że tym razem archanioł przejdzie na złą stronę...

Najprawdopodobniej archanioł w „Diablo III” wystąpi w roli nosiciela uwięzionego w sobie demona, skorumpowanego osobnika, który stoi po stronie zła. Odważniejsi miłośnicy RPG'a spekulują nawet, że Tyrael będzie ostatnim przeciwnikiem do pokonania w trakcie rozgrywki.

Oficjalną stronę internetową gry „Diablo III” znajdziecie pod tym adresem.

P.S News wzięty ze strony Onet.pl