Witam,
od jakiegoś czasu pracuje jako agent ubezpieczeniowy, przyszedł czas, że postanowiłem podzielić się tą wiedzą tutaj. Zajmuje sie ubezpieczaniem praktycznie wszystkiego - ubezpieczenia majątkowego tj. pojazdy, rowery, podróże, mieszkania, gwarancje, nnw, zawodowe. Niedawno rozszerzyłem również zakres na ubezpieczenia na życie, indywidualne i grupowe. Jeżeli którykolwiek z forumowiczów byłby w potrzebie z pewnością może liczyć na specjalne zniżki
Równeż ten temat chciałbym poświęcić na różne pytania tego dotyczące, a ja postaram sie odpowiedzieć.
Również zalinkuje do mojego fanpage na facebooku (bardziej do kontaktu, raczej nic nie wrzucam, nie mam głowy do zajmowania się nim w ten sposó: https://www.facebook.com/rscigaj?fref=ts
Mam nadzieję, że temat nie zniknie jak pare innych ze względu na to że "to jest forum o grach i nie ma miejsca na takie tematy". Myslę że raczej dużego ruchu też nie będzie wiec ze spamem nie powinno być problemu Jeżeli ktoś miałby jakiekolwiek pytania, nurtuje go coś w tej dziedzinie, śmiało możecie napisać tutaj lub odezwać się na fb.