Ubisoft - Pomocy

Nie wiem w którym dziale mam to umieścić , więc dam tutaj. Do rzeczy.

Miałem sobie kiedyś konto w Ubisofcie, na tym samym koncie miałem kilka(naście) gier w serwisie Uplay. Nie wchodziłem na niego od naprawdę dawna, więc zapomniałem kilku kluczowych rzeczy.

Po kilku włamach do bazy danych Ubisoftu postanowiłem zalogować się na konto. Zauważyłem , że zamiast Loginu , trzeba podać e-mail, którego nie pamiętam.

Opcja recover e-mail prowadzi mnie do Erroru na stronce. (Nie pamiętam także tego pytania i odpowiedzi zabezpieczającej)

Czy jest jakiś ratunek dla mnie, chcącego odzyskać moje legalnie kupione gry? Podkreślę również , że kontakt z supportem nie będzie zbyt efektywny, ponieważ próbowałem się z nim skontaktować kilkukrotnie z różnymi problemami, zawsze bez odpowiedzi.

Jeszcze raz pomocy, z góry dzięki za każdą próbę.

spróbuj wejść na wszystkie e-mail jakie masz i spróbuj znaleźć "D

@Refresh - Postanowiłem zaspamić Ubisofta z prośbami o pomoc , może ktoś podać jakieś maile do supportu , ostatnim razem kontaktowałem się z nimi dość dawno, może się coś zmieniło.

Najlepszym wyjściem w Twoim przypadku jest zadzwonić do nich http://www.ubi.com/PL/Info/Info.aspx?tagname=ContactUs

Może spróbuj przez fb? Widzę, że ich support ma tam konto https://pl-pl.facebook.com/UbisoftSupport

Ogromne dzięki, nie próbowałem szukać kontaktu na stronce, za co przepraszam. Myślę , że rzeczywiście to dobre wyjście. Jeszcze raz dzięki.

@Edit: Okej, spróbowałem i muszę powiedzieć , ze nie ma żadnego kontaktu. Ma ktoś mail'a do supportu? To chyba ostatnia opcja, bo ani na fb, ani na infolinii nie dostałem odpowiedzi (nie dodzwoniłem się chwilę przed godziną siedemnastą). Został mi tylko ticket, bo nigdzie indziej nie zdołałem się skontaktować.

@Wybaczcie za double, chciałem zrobić refresh ale coś powaliłem.

Nie wiem w którym dziale mam to umieścić , więc dam tutaj. Do rzeczy.

Miałem sobie kiedyś konto w Ubisofcie, na tym samym koncie miałem kilka(naście) gier w serwisie Uplay. Nie wchodziłem na niego od naprawdę dawna, więc zapomniałem kilku kluczowych rzeczy.

Po kilku włamach do bazy danych Ubisoftu postanowiłem zalogować się na konto. Zauważyłem , że zamiast Loginu , trzeba podać e-mail, którego nie pamiętam.

Opcja recover e-mail prowadzi mnie do Erroru na stronce. (Nie pamiętam także tego pytania i odpowiedzi zabezpieczającej)

Czy jest jakiś ratunek dla mnie, chcącego odzyskać moje legalnie kupione gry? Podkreślę również , że kontakt z supportem nie będzie zbyt efektywny, ponieważ próbowałem się z nim skontaktować kilkukrotnie z różnymi problemami, zawsze bez odpowiedzi.

Jeszcze raz pomocy, z góry dzięki za każdą próbę.