Uczucie spelnienia po zainstalowaniu gry

Otoz, od miesiaca szukam jakiegos tytulu dla siebie ktory ma to cos, natrafilem na neverwinter online, od pierwszego momentu gra ta przyciagnela moja uwage i to bardzo ! zdecydowanie odroznia sie od innych tytulow jak dla mnie i zasluguje na wieksza uwage uzytkownikow wedlug mnie - chyba posiedze w tej grze bardzo dlugo, innych wyjadaczy mmo, ktorzy sa znudzeni i nie maja w co grac, zdecydowanie polecam ten tytul, zobaczymy jak to bedzie po wbiciu lvl cap, ale sam system walki jak dla mnie cieszy, ta gra wyroznia sie i to zdecydowanie. Jest jeden server globalny, ludzi na niskich lvlach mozna spotkac wszedzie po drodze w czasie wykonywania questow, jest nawet voice in game, tak jak w csie, komendy tez sa podobne. Moj nick Kunegunda jesli ktos ma ochote pograc zapraszam do wspolnej zabawy. Gra jest rowniez w wersji PL, jak na razie ta gra ma wszystko co potrzebuje, klimat, innowacyjnosc, dynamiczny system walki ktory bardzo mi sie podoba.

Ta gra za chwilę straci wsparcie PL poczytaj na portalu.

No i co z tego, że straci wsparcie PL?

Mnie tylko zastanawia, co ma nazwa tematu do zawartości. D:

Ta gra była ciekawsza za czasów OBT, jeszcze dało się coś tam ugrać i mniej bugów było. (grałam przez jakiś rok od pierwszego dnia OBT, potem co jakiś czas wracałam) Każdy kolejny moduł = więcej bugów, coraz większe p2w. :v

Ta gra jest nudna jak flaki z olejem...Non stop to samo a pvp to porażka, tylko jedna czy dwie mapy.

Ta gra jest nudna jak flaki z olejem...Non stop to samo a pvp to porażka, tylko jedna czy dwie mapy.
Ta gra za chwilę straci wsparcie PL poczytaj na portalu.

Akurat mi to nie robi roznicy ;d, ale fajnie jest po dluzszym czasie zagrac w mmo w wersi PL przez jakis czas

@Anhaeyn

Zobaczymy jak to bedzie, najwazniejszy jest fun z gry jaki czerpiesz grajac z ludzmi, a ten komunikator znacznie to umozliwia :) ogolnie kazdy ma inne gusta, ja z mojej strony moge wam polecic ta gierke, napewno po zainstalowaniu sie nikt nie zawiedzie, a bedzie sie cieszyl rozgrywka.

Zgadzam się NO to dobra gra, która ciągle jest intensywnie rozwijana przez twórców, o czym świadczą dotychczasowe dodatki i kolejny nadchodzący. Powinni jednak trochę więcej uwagi poświęcić na naprawę niektórych bugów istniejących od dawna.

@Sarenka

Nie wrzucaj więcej reklam.

Ta gra jak dla mnie to chłam.

Zbieranie jakiś astralnych ...... na pro eq w ilościach tysięcy?

Ile razy to przerabiałem.

Ta gra jak dla mnie to chłam. Zbieranie jakiś astralnych ...... na pro eq w ilościach tysięcy?Ile razy to przerabiałem.

no ludzie znajduja fun nie zawsze w tych samym rzeczach, wiec nie wszystkim gra moze przypasc do gustu.

Pograłem trochę, ale akurat mnie nie zadowoliła gra - zdecydowanie wole NWN, jeżeli chodzi o rozgrywkę.

Otoz, od miesiaca szukam jakiegos tytulu dla siebie ktory ma to cos, natrafilem na neverwinter online, od pierwszego momentu gra ta przyciagnela moja uwage i to bardzo ! zdecydowanie odroznia sie od innych tytulow jak dla mnie i zasluguje na wieksza uwage uzytkownikow wedlug mnie - chyba posiedze w tej grze bardzo dlugo, innych wyjadaczy mmo, ktorzy sa znudzeni i nie maja w co grac, zdecydowanie polecam ten tytul, zobaczymy jak to bedzie po wbiciu lvl cap, ale sam system walki jak dla mnie cieszy, ta gra wyroznia sie i to zdecydowanie. Jest jeden server globalny, ludzi na niskich lvlach mozna spotkac wszedzie po drodze w czasie wykonywania questow, jest nawet voice in game, tak jak w csie, komendy tez sa podobne. Moj nick Kunegunda jesli ktos ma ochote pograc zapraszam do wspolnej zabawy. Gra jest rowniez w wersji PL, jak na razie ta gra ma wszystko co potrzebuje, klimat, innowacyjnosc, dynamiczny system walki ktory bardzo mi sie podoba.