Witajcie, chciałbym się dowiedzieć jakie itemy kupujecie grając udyrem. Oczywiście chodzi mi o udyra, tiger stance dps na linię. Ponieważ ostatnio go testuje i często widzę że ludzie budują na nim latarnie a potem trinity. Ja natomiast kupowałem itemy trochę inne. Z latarni w ogóle rezygnowałem. Prosiłbym o odpowiedź, graczy którzy już trochę w tej grze siedzą najlepiej ludzi którzy mają jakieś przyzwoite elo.
Udyr - DPS Tiger Stance
Ghostbalde-Ninja Tabi/Mercurys Treads-Trinity Force-Warmog-Impaler/Rageblade zależy od sytuacji
Ad carry.
youmuu's ghostblade, berserker greaves, trinity force, phantom dancer, the bloodthirster, the black cleaver.
Jeżeli nie chcesz być za bardzo "papierem" to masz builda na górze.
Hmm, no dzięki ale raczej nie skorzystam wasze buildy nie za bardzo podchodzą pod udyra, przynajmniej według mnie. Dobra temat do zamknięcia. Poszukam gdzieś indziej, dzięki za poświęcony czas ;p.
Trinity force to mus, reszta pod survivability i może bloodrazor, ale wszystko zależy od gry.
Nie graj udyrem na lini.
Udyr na solo top jest bardzo dobry, więc nie rozumiem twojej wypowiedzi.
Zeler ma rację araker.
Udyr jest stworzony do junglowania i gangowania. Ghost+stun i już masz fraga (oczywiście z pomocą )
Ja się nie zgodzę. Widziałem nawet jak chaox grał udyrem solo top. Oczywiście zgadzam się, że udyr jest bardzo dobry w jungli ale stwierdzenie, żeby nie grać nim na linii jest bezsensowne. Jeśli chcecie mogę wam nawet zalinkować grę chaoxa udyrem, na linii. Według mnie radzi on sobie bardzo dobrze. Nie raz widziałem jak wygrywał z irelią.
Udyr jest dobry na jungle, może być też dobry na solo linię.
Witajcie, chciałbym się dowiedzieć jakie itemy kupujecie grając udyrem. Oczywiście chodzi mi o udyra, tiger stance dps na linię. Ponieważ ostatnio go testuje i często widzę że ludzie budują na nim latarnie a potem trinity. Ja natomiast kupowałem itemy trochę inne. Z latarni w ogóle rezygnowałem. Prosiłbym o odpowiedź, graczy którzy już trochę w tej grze siedzą najlepiej ludzi którzy mają jakieś przyzwoite elo.