Ukryte umiejętności

Witam. Mam pytanie, jakie postacie oprócz Veigara i Nasusa, mają taką umiejętność, że jak zabiją z danego skilla, zwiększa im się ap, ad itp. I jeszcze chciałbym się zapytaćo łączenie skilli, takich jak ma brand np. daje podpalenie i fireballa to stunuje. Z góry dziękuje za odpowiedź:)

Ashe: Skill Hawk Eye (?) jak zabija to dostaje dodatkowego golda.

Cho'Gath: Z passiva jak zabija to odnawia mu się HP i mana.

Gangplank: Z parleya jak zabija to dodatkowy gold.

Garen: Jak zabija miniony to dzięki skillowi "tarcza" ta co zmniejsza obrażenia na nim zyskuje on armor.

Jarvan: Jeśli rzuci sztandar, a potem dzidę to przyciąga się do sztandaru podbijając wrogów.

LeBlanc: Jak po rzuceniu Q walnie jeszcze raz ten sam cel z jakiegokolwiek skilla to silencuje go.

Każdy skill branda podpala. Jak rzucisz fireballa kiedy gracz jest podpalony przez jakikolwiek z twoich skilli to wtedy koleś dostanie stuna.

Oprócz Veigara i nasusa to nikt. Może coś wspólnego ma ultimate Cho'gatha który zwiększa mu hp za każdym zjedzonym creepem aż do bodajże 6 stacków.

A i żadna z tych umiejętności nie jest ukryta, nie wiem ocb z tematem.

@UP

On sie pytał jakie postacie oprócz veigara i nasusa mają umiejętność, z której jak zabiją zwiększa im się coś. Nie passive

Napisałem ukryte bo nie każdy wie, że tak można. Dzięki za odp. Temat moze być zamknięty

To czy Wy czytacie w ogóle opisy skilli? Wszystko tam jest napisane... A potem się nie dziwie, że nikt nie chce grać z polaczkami pl...

Prawdziwe ukryte pasywy to :

Nidalee - exp aura 5expa/10s jeżeli jesteś w cougarze i champ obok ciebie ma niższy lvl

Inverse Ninja Law -1hp/ninja w teamie

Cassiopeia - removes snakes on the Summer Map of SR

Warwick - summons Urf from the grave at Harrowing Map of SR każdy summonuje, ale Warwick (w skinie Urfa na pewno, nie wiem czy w innych też) powoduje, że Urf rzuca w niego swoją "Spatulą" (podobno nawet Banshee tym ściąga xD)

Dorans Blade - 1 gold per 10 (usunięte)

@Grabkien

Tylko, że ja nie mam wszystkich postaci,i nie znam ich wszystkich skilli...

@up W sklepie możesz zobaczyć każdą postać i jej każdą umiejętność. Ostatnio dodali nawet te pasywne.

Dziwne że nie napisał nikt o sionie, jeden z jego skilli (nie pamietam jak sie nazywa jest pod klawiszem E) na 5lvl za każdy kill miniona lub bohatera daje 3hp.

Witam. Mam pytanie, jakie postacie oprócz Veigara i Nasusa, mają taką umiejętność, że jak zabiją z danego skilla, zwiększa im się ap, ad itp. I jeszcze chciałbym się zapytaćo łączenie skilli, takich jak ma brand np. daje podpalenie i fireballa to stunuje. Z góry dziękuje za odpowiedź:)