Witam. Nie będę obwijał w bawełnę, tylko od od razu: mam na stanie 500-600 zł. Chcę za to kupić kartę graficzną (nie musi być tak mocna aby BF3 chodził na full, przymierzam się do GW2 i przydałaby się karta która uciągnie GW bez większych problemów, a przy okazji żeby nie odmawiała posłuszeństwa w singlowych tytułach, Skyrim na przykład - innymi słowy, kartę na jakieś 3 lata, nie na 30) a co za tym idzie, jakiś nowy zasilacz także. Podawajcie swoje propozycje, opinie, plusy i minusy danej karty. Wolałbym się zmieścić w sumie do 550, ale te drugie 50 mogę dołożyć. I Wesołych Świąt wszystkim
Ulepszenia kompa
za 500-600 nie kupisz karty i zasilacza:)
karta ? 560gtx GeForce lub 460gtx :)lepszego nic nie wymyslisz lub jakis radek
Wesołych.!
Ati Radeon HD 6550m
Podaj najpierw pełną specyfikację.
Jak działasz na GeForce'ach to ja bym się nie zagłębiał w Radeony. No chyba że jest na odwrót ; P. Ja Ci polecam też właśnie coś z serii GTX, ja działam na 560, i nawet jest ok. A podaj pełne parametry twojego komputera, tzn procek itp.
Intel Core 2 Duo 3GHz, 4 GB ram i Radeon HD 3800.
MSI Radeon HD6790
Klasa produktu: Karta graficzna
Producent chipsetu: HD6790
Szyna pamięci: 256-bitowa
Rodzaj pamięci: DDR 5
Zainstalowana pamięć wideo: 1024 MB
Częstotliwość RAMDAC: 400 MHz
Taktowanie rdzenia: 920 MHz
Taktowanie pamięci: 4200 Mhz (efektywnie)
Typ złącza magistrali: PCI Express X16
Złącze zewnętrzne: 2 x DVI, HDMI, display port
Obsługiwane standardy: DirectX 11
Cena 550-600 zł, zależy jak trafisz. Grafika naprawdę świetna, spokojne pograsz w najnowsze tytuły .
Witam. Nie będę obwijał w bawełnę, tylko od od razu: mam na stanie 500-600 zł. Chcę za to kupić kartę graficzną (nie musi być tak mocna aby BF3 chodził na full, przymierzam się do GW2 i przydałaby się karta która uciągnie GW bez większych problemów, a przy okazji żeby nie odmawiała posłuszeństwa w singlowych tytułach, Skyrim na przykład - innymi słowy, kartę na jakieś 3 lata, nie na 30) a co za tym idzie, jakiś nowy zasilacz także. Podawajcie swoje propozycje, opinie, plusy i minusy danej karty. Wolałbym się zmieścić w sumie do 550, ale te drugie 50 mogę dołożyć. I Wesołych Świąt wszystkim