Ultima online pomoc/ekipa

Witam ! Chciałbym poprosić o pomoc w grze Ultima online ewentualnie ekipę do gry. Dużo polaków gra jak tak to na jakich serwerach jakby ktoś mógł podać. Pierwszy raz gram w tą gre dlatego też ciężko jest wszystko "ogarnąć". Serwer jaki znalazłem to : www.pandorauo.com . Ktoś chętny do pomocy oraz wspólnej gry? Jeżeli tak to pisać :) . Jeżeli napisałem w złym dziale to przepraszam!

Masz mój topór. Problem w tym, że też średnio tę gre ogarniam. Jeśli znajdzie się ktoś jeszcze to chetne do ekipy dołącze.

Masz mój łuk. Z tego co słyszałem, trzeba grać na zagranicznych servach, bo na polskich gra bardzo mało osób. Nie grałem w Ultime nigdy.

Ja tez co jakis czas bym popykal.

Też mógłbym pograć w ultime, tylko podajcie linka i jaki server

http://www.dragonworld.eu/ oraz www.pandorauo.com . Na pierwszym gra więcej osób co za tym idzie pewnie jakość serwera. Te dwa są raczej najpopularniejsze z tego co szukałem. Do wyboru do koloru. Myślę, że pierwszy byłby odpowiedniejszy. Nie mam już dziś czasu więc ściągnę zapewne jutro. Moim nickiem w grze będzie Vienio99 .

Przeglądnąłem forum dragonworld i okazało się że gra dużo rosjan co oznacza tragedie w jakiejkolwiek pomocy jeżeli byśmy chcieli takową dostać. Anglików jest bardzo mało więc chyba w tej sytuacji rozsądniejszym wyjściem będzie serwer numer dwa.

Rozumiem więc każdy niech podaje swoje nicki, mój: Pytles taki jak na forum.

Mój Vienio . Siedze w training roomie czy jak to się nazywa :P

Ja bym wam proponował serwer Clair's Lair, oto link www.clairslair.pl . Bardzo dobry serwer,polecam ;) Masz mój miecz, Ale nie wiem jak będzie za jakiś czas bo się przeprowadzam i bedzie problem z przeniesieniem neta ; (

Reaper,moj brat tam posiada konto z czego pamietam nie mozna miec 2 bo banuja a na bracie koncie nie moge stworzyc bo trzeba zaplacic,zeby otrzymac dostep do zalozenia 2 postaci.

Ja w sumie chętnie bym w Ultimke pograł, ten serwer wygląda w miarę ok - http://www.dragonworld.eu/

Ale coś czuje, że jak z każdej forumowej inicjatywy to nic z tego nie wyjdzie. :D

Witam ! Chciałbym poprosić o pomoc w grze Ultima online ewentualnie ekipę do gry. Dużo polaków gra jak tak to na jakich serwerach jakby ktoś mógł podać. Pierwszy raz gram w tą gre dlatego też ciężko jest wszystko "ogarnąć". Serwer jaki znalazłem to : www.pandorauo.com . Ktoś chętny do pomocy oraz wspólnej gry? Jeżeli tak to pisać :) . Jeżeli napisałem w złym dziale to przepraszam!