Ultrabook do 3000zł

Witam,

od paru dni usiłuje znaleźć dla Sb odpowiedniego Laptopa/Ultrabooka, budżet jakim dysponuje to 3000 zł . Chciałbym aby był to najlepiej Ultrabook z dedykowaną Grafiką bo wiadomo poza pracą czasami człowiek chciałby się zrelaksować przy jakiejś gierce ( nie mówię tu o jakiś super wymagających grach bardziej WoW bądź LoL). Zwykłym laptopem 15,6 cali też nie pogardzę chociaż wolałbym coś mniejszego 14 cali bardziej mi odpowiada. Pomożecie?

Pozdro Joł :)

Jak już kupować szukaj coś z gtxem 950m - przynajmniej wiedźmin 3 jakoś na tym idzie , zawsze kiedyś jest chęć w coś zagrać pograć i potem lipa bo laptop starzeje się itp. Ja od siebie polece Lenovo Ideapad 700+15 ale wersje z 8 gb ram ddr4 nie wiem jak teraz ceny ale powinieneś się zmieścić. Ma 15 cali.Procesor jest troszkę słabszy kosztem grafiki gtx950m. Niż w konkurencyjnych produktach msi. Support gwarancyjny to porażka - ewentualnie coś od MSI ale oni zazwyczaj pakują gtxa 940 mx w tych cenach a nie brałbym tego.

Chcesz grać to odpuść ultrabooka chyba że chcesz narzekać jak to się on grzeje. To już lepiej kupić Y700 i liczyć że trafisz na idealny egzemplarz

Witam,

od paru dni usiłuje znaleźć dla Sb odpowiedniego Laptopa/Ultrabooka, budżet jakim dysponuje to 3000 zł . Chciałbym aby był to najlepiej Ultrabook z dedykowaną Grafiką bo wiadomo poza pracą czasami człowiek chciałby się zrelaksować przy jakiejś gierce ( nie mówię tu o jakiś super wymagających grach bardziej WoW bądź LoL). Zwykłym laptopem 15,6 cali też nie pogardzę chociaż wolałbym coś mniejszego 14 cali bardziej mi odpowiada. Pomożecie?

Pozdro Joł :)