Ultrastar - Piosenki

Witam wszystkich :D

Mam do was zapytanie bo od niedawna zaczalem sobie "spiewac" ;P w owej wymienionej grze. z tej okazji nawet na allegro kupilem 2 mikro bo zabawa jest przednia :P

Pytanie przmi. Czy ktos z was zna jakies naprawde dobre stronki gdzie znajde piosenki kazdego rodzaju do pobrania??

Djoles.pl ?

Chodzilo mi bardziej o stronke ze specjalnymi wesjami piosenek. Bo Ultrastar to taka pctowa wesja Singstara :)

I sa potrzebne specjalne wesje piosenek :)

Chodzi ci o karaoke ?

Nom dokładnie :)

uwaga, bedzie chaotycznie.

Wpisz w google : ulrastar-es

Mój brat z tamtąd ściągał. Nie wiem niestety co to dokładnie za strona.

eee... myślałem, że gorzej to napisze :P

http://www.karaokeparty.com/en

Jemu nie chodzi o rejestrację gdzieś, tylko o znalezienie piosenek.

Ja osobiście znalazłem całkiem sporą paczkę piosenek - i polskich, i zagranicznych - przypadkowo na Chomikuj.pl. Obecnie kolekcja ta liczy sobie jakieś 600+ piosenek, głównie dlatego że jestem zbyt leniwy by szukać więcej :) co prawda chomiki ze względu na kasożerność są pomysłem nie dla każdego, ale jeśli masz tam konto i jakieś kilka GB transferu to radzę poszukać za pomocą jakiejś wyszukiwarki albo google (wystarczy dopisać "site:chomikuj.pl" do wyszukiwanego tekstu - to tak dla laików) :) miłej zabawy!

Witam wszystkich :D

Mam do was zapytanie bo od niedawna zaczalem sobie "spiewac" ;P w owej wymienionej grze. z tej okazji nawet na allegro kupilem 2 mikro bo zabawa jest przednia :P

Pytanie przmi. Czy ktos z was zna jakies naprawde dobre stronki gdzie znajde piosenki kazdego rodzaju do pobrania??