Witam. Otóż chciałbym się dowiedzieć jakie były/są wasze ulubione gry i co was w nich fascynowało, oraz na jaką czekacie i dlaczego. Otóż u mnie to było:
-tales of pirates - Pierwsza gra w którą grałem. Zakochałem się w niej i wciąż do niej powracam. Uwielbiałem klimat tej gry, wypady na dark swamp, chaos world (możliwe, że pomieszałem nazwy, gdyż dawno w to nie grałem. Gra z 2004 roku, a u mnie jest wciąż numerem jeden, pomimo tego, że na rynku jest wiele gier "lepszych" od niej.
-grepolis- Gra w którą zagrałem przypadkowo klikając na banner reklamowy na pewnej stronie. Grając w nią w szkolę zaciekawiła kolegów.70 % mojej klasy zaczęło w to grać. Potem reszta szkoły. I w ten sposób powstała gildia "żule z Radziemic", lecz potem zmieniłem na "ziomki z Radziemic" z oczywistych powodów Bardzo ekscytujące były nasze rozmowy jak minotaury lub inne wypasione jednostki rujnują komuś miasto (nie odbieraliśmy nikomu miast, jedynie je plądrowaliśmy).
-vindictus- jedyna cecha, która przyciągnęła mnie do tej gry to system non-target.Pomimo tego wciągnęła mnie na kilka dobrych tygodni i uważam, że posiada to "coś".
Czekam na:
C9- Ponieważ będzie ona w systemie non-target, będzie posiadała otwarty świat oraz jak dla mnie ma ładną grafikę oraz oczywiście będzie darmowa.
Tyle z mojej strony