Ulubione gry

Witam. Otóż chciałbym się dowiedzieć ;) jakie były/są wasze ulubione gry i co was w nich fascynowało, oraz na jaką czekacie i dlaczego. Otóż u mnie to było:

-tales of pirates - Pierwsza gra w którą grałem. Zakochałem się w niej i wciąż do niej powracam. Uwielbiałem klimat tej gry, wypady na dark swamp, chaos world (możliwe, że pomieszałem nazwy, gdyż dawno w to nie grałem. Gra z 2004 roku, a u mnie jest wciąż numerem jeden, pomimo tego, że na rynku jest wiele gier "lepszych" od niej.

-grepolis- Gra w którą zagrałem przypadkowo klikając na banner reklamowy na pewnej stronie. Grając w nią w szkolę zaciekawiła kolegów.70 % mojej klasy zaczęło w to grać. Potem reszta szkoły. I w ten sposób powstała gildia "żule z Radziemic", lecz potem zmieniłem na "ziomki z Radziemic" z oczywistych powodów :P Bardzo ekscytujące były nasze rozmowy jak minotaury lub inne wypasione jednostki rujnują komuś miasto (nie odbieraliśmy nikomu miast, jedynie je plądrowaliśmy).

-vindictus- jedyna cecha, która przyciągnęła mnie do tej gry to system non-target.Pomimo tego wciągnęła mnie na kilka dobrych tygodni i uważam, że posiada to "coś".

Czekam na:

C9- Ponieważ będzie ona w systemie non-target, będzie posiadała otwarty świat oraz jak dla mnie ma ładną grafikę oraz oczywiście będzie darmowa.

Tyle z mojej strony :)

C9 zamknięty świat ma

C9- Ponieważ będzie ona w systemie non-target, będzie posiadała otwarty świat

Nie do końca. Na ten czas gra jest roomowa. Jest szansa, że to się zmieni, ale osobiście wątpię, że tak diametralnie przebudują grę.

News na ten temat: http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Jest-szansa-%C5%BCe-C9-Online-dostanie-OTWARTY-WIAT

DarkFall - epickie PvP.

:( Za kilka lat na rynku może pojawią się więcej gier non target z otwartym światem. Bądźmy optymistami :) Jeśli Vindictus posiadałby otwarty świat to zdecydowanie królowałby na rynku MMO pomimo tego, że nie ma takich bajerów jak wierzchowce czy latanie, ale mnie to by nie przeszkadzało. Czy znacie może jakąś ładną non target MMORPG z otwartym światem, którego premiera będzie w nienajbliższej przyszłości. Wolę poczekać te 2 lata i znaleźć tą jedną :)

C9 zamknięty świat ma

I już kolejny hater który musi się wymądrzyć...Idź sobie...

Co do tematu :

Moimi ulubionymi grami są ;

Team Fortress 2 : czysty fun , kochani ludzie , super ekstra akcja , fajny klimat ahhhhh <3

battlefield heroes : to co mówią ludzie to nie prawda że trza kase wydawać...To nic nie prawda...Mam ak-47 na zawsze od producenta

4 pary shirtów z halloween i premiery Mass efect 3 oraz kilka czapek i buty robota bez bulenia grosza pozatym gra ma przecudne mapki np w święta (teraz też można grać na takich) są mapki pełne choinek , lampek pada śnieg itd. Dobrzy ludzie i fajna w ogóle :D

Aika : wszyscy mówią że taki shit...Ja mam 46lvl warlock , gra od groma ludu , 1000vs1000 wary są i jest epicko...Gra wymiata tym że mało waży a jest fully fantasty. :)

Aion :Full fantasty dużo ludzi po prostu jest idealnie , dobra gildia , dobre pvp to jest gra na zawsze :)

World Of Warcraft : Oj oj oj...Kocham tę gre szczególnie co idzie się do elvyn foret z paczką kumpli , przebierasz się za mikołaja , ubierasz light staff (daje dużo światła około ciebie) koleś puszcza fun itema mianowicie disco ball i tańczycie i się wygłupiacie ta gra to 1 miejsce <3

Rune<3Scape: Jedyna gra z takimi eventami , normanie nie ma takiej gry , producenci się starają co czyni tą grą moją ulubioną na 2 miejscu <3 cudne miejsca , super ludzie , klany w ogóle przeglądarka internetowa a jak najlepsze 10 gigowe mmo , ten cudny klimat ta muzyka te fajniaste miejsca przykłady :

screenshots18.jpg

dragon_skirt_7_february_2012_display.png

Nie jestem haterem tylko stwierdzam fakty xD

i warnik za doublaka....

Ps...Jak chcesz się wymądrzać to nie pisz...Bo to jest temat o ulubionej grze. ;D

Za kilka lat na rynku może pojawią się więcej gier non target z otwartym światem. Bądźmy optymistami Jeśli Vindictus posiadałby otwarty świat to zdecydowanie królowałby na rynku MMO pomimo tego, że nie ma takich bajerów jak wierzchowce czy latanie, ale mnie to by nie przeszkadzało. Czy znacie może jakąś ładną non target MMORPG z otwartym światem, którego premiera będzie w nienajbliższej przyszłości. Wolę poczekać te 2 lata i znaleźć tą jedną

Jeśli jesteś w stanie wybulić 6 dych miesięcznie to zapraszam:DarkFall.

I już kolejny hater który musi się wymądrzyć...Idź sobie...

Powiedz mi, w jaki sposób on to "sheatował" ? Skoro gra ma zamknięty świat to napisał to, gdyż użytkownik o tym nie wiedział...

i warnik za doublaka.... Ps...Jak chcesz się wymądrzać to nie pisz...Bo to jest temat o ulubionej grze. ;D

Zlagowało mu i za to ma dostać warna ? Kto tu jest heaterem? Napiszę to jeszcze raz on się nie mądrzy i nie heatuje, tylko stwierdza fakty...

Co do tematu, to pogrywam sobie teraz sam w vindictusa :D, a oprócz tego League of Legends.

chodzi mi o to że ten koleś zamiast pisać na temat pisze nie na temat , i nie mam zamiaru przejmować się twoim zdaniem bo zrobi się nieprzyjemna kłótnia i posypią się warny , a jak widać kolega który pisał chciał zrobić przyjemny temat więc piszcie na ten temat...Bo chyba nie po to go stworzył by się sprzeczać

MapleStory EUROPE - Gram w nią z przyjemnością ponieważ exp nie jest monotonny tylko przyjemny. Mili ludzie i świetna zabawa na bossach !! Jeśli ktoś chce ze mną zagrać. Pisz na Moje GG. 41701936. RÓWNIEŻ Z BEGINNEREM !! : ] Pomogę ponieważ mam 50 lvl który wzrasta.

I jeszcze wczoraj znalazłem gre : Spiral Knights. Bardzo przyjemna. Trudno łatwa . Tak moge określić, Wybierasz robota, Bieżesz misje, przeteleportowuje cie do Dungeonu i Jazda!! (SPRAWDZ NA YOUTUBE)

MapleStory EUROPE - Gram w nią z przyjemnością ponieważ exp nie jest monotonny tylko przyjemny. Mili ludzie i świetna zabawa na bossach !! Jeśli ktoś chce ze mną zagrać. Pisz na Moje GG. 41701936. RÓWNIEŻ Z BEGINNEREM !! : ] Pomogę ponieważ mam 50 lvl który wzrasta.I jeszcze wczoraj znalazłem gre : Spiral Knights. Bardzo przyjemna. Trudno łatwa . Tak moge określić, Wybierasz robota, Bieżesz misje, przeteleportowuje cie do Dungeonu i Jazda!! (SPRAWDZ NA YOUTUBE)

Grałem w spiral knights. Fajna giera, ale żeby sobie pograć trzeba szastać kasą :(

uyyyyyyyyyyyyyyyyyy. ?! nie....wydałem 0 gr 0 zł...A mam Demonic Set i Lava Lance

@up co piszesz nie na temat? co za t*py dzieciak, przed chwila pouczał i płakał a teraz robi to samo :D

chodzi mi o to że ten koleś zamiast pisać na temat pisze nie na temat , i nie mam zamiaru przejmować się twoim zdaniem bo zrobi się nieprzyjemna kłótnia i posypią się warny , a jak widać kolega który pisał chciał zrobić przyjemny temat więc piszcie na ten temat...Bo chyba nie po to go stworzył by się sprzeczać

Ale stwierdzenie faktu to nie jest hate....

uyyyyyyyyyyyyyyyyyy. ?! nie....wydałem 0 gr 0 zł...A mam Demonic Set i Lava Lance

sam pouczasz, żeby pisać na temat a sam co robisz ??

@up co piszesz nie na temat? co za t*py dzieciak, przed chwila pouczał i płakał a teraz robi to samo

100% prawdy.

Dubstep = Dubshit = wiertarka = gówno

Tego hate też skądś znam ;)

I tylko nie pisz, że jestem heaterem bo cię wyśmieje ^^.

@up co piszesz nie na temat? co za t*py dzieciak, przed chwila pouczał i płakał a teraz robi to samo

tak sobie mów do kolegów lub rodziców a nie domnie...

jak to się mówiło ? aaa !

"nie mów do mnie takim tonem bo dostaniesz w ryj kondomem" ^^

po 2 mówi że trza wydawać jak nic nie trzeba...PS. GrucA , ty hejtujesz właśnie mnie neosie...

tak sobie mów do kolegów lub rodziców a nie domnie...jak to się mówiło ? aaa !"nie mów do mnie takim tonem bo dostaniesz w ryj kondomem" ^^po 2 mówi że trza wydawać jak nic nie trzeba...PS. GrucA , ty hejtujesz właśnie mnie neosie...

Tak dla ciebie, po PS nie wstawiamy kropki, bo to nie jest skrót polski ^^, ale mniejsza o to :D.Dobra, ciebie hejtuje, bo ty sam hejtujesz wszytkich i wszystko.

tak sobie mów do kolegów lub rodziców a nie domnie...

A co ty jakiś pępek świata jesteś ??To co napisał WujekKijaszek to może być dla ciebie boląca prawda :D.

Ps...Jak chcesz się wymądrzać to nie pisz...Bo to jest temat o ulubionej grze. ;D

Kto tu mądruje ? Nie wiem czemu, ale nienawidze ludzi, którzy mają się za niewiadomo kogo..Sami pouczają, ale sami ten bląd popełniają...

Dobra ja już się nie kłócę, bo szkoda tylko mojego czasu na ciebie, może kiedyś zrozumiesz, że nie jesteś nie wiadomo kim......I jakie sam błędy popełniasz....

@Sorry za wszystkie błędy, ale pisze w pośpiechu bo śpieszy mi się na trening.

Witam. Otóż chciałbym się dowiedzieć ;) jakie były/są wasze ulubione gry i co was w nich fascynowało, oraz na jaką czekacie i dlaczego. Otóż u mnie to było:

-tales of pirates - Pierwsza gra w którą grałem. Zakochałem się w niej i wciąż do niej powracam. Uwielbiałem klimat tej gry, wypady na dark swamp, chaos world (możliwe, że pomieszałem nazwy, gdyż dawno w to nie grałem. Gra z 2004 roku, a u mnie jest wciąż numerem jeden, pomimo tego, że na rynku jest wiele gier "lepszych" od niej.

-grepolis- Gra w którą zagrałem przypadkowo klikając na banner reklamowy na pewnej stronie. Grając w nią w szkolę zaciekawiła kolegów.70 % mojej klasy zaczęło w to grać. Potem reszta szkoły. I w ten sposób powstała gildia "żule z Radziemic", lecz potem zmieniłem na "ziomki z Radziemic" z oczywistych powodów :P Bardzo ekscytujące były nasze rozmowy jak minotaury lub inne wypasione jednostki rujnują komuś miasto (nie odbieraliśmy nikomu miast, jedynie je plądrowaliśmy).

-vindictus- jedyna cecha, która przyciągnęła mnie do tej gry to system non-target.Pomimo tego wciągnęła mnie na kilka dobrych tygodni i uważam, że posiada to "coś".

Czekam na:

C9- Ponieważ będzie ona w systemie non-target, będzie posiadała otwarty świat oraz jak dla mnie ma ładną grafikę oraz oczywiście będzie darmowa.

Tyle z mojej strony :)