Ulubione/ najlepsze bronie

Witojcie , godoją że macie nowego....... a nie , to nie ten temat . Chcialbym z wami podyskutować na temat waszych ulubionych/ najlepszych broni . Nie uwzględniamy tu broni z BM za to wszelkie mody dostępne z suplicase za gp mile widziane . Zaczne od mojego top 3

1) M416 - broń marzenie , dobra na dalekich dystansach( jak na AR ) , świetna na średnich , nie najgorsza na bliskich . Jej najwieksza zaleta to bardzo maly aim . Do tego 3 celownik i jazda :)

2) G36e - Prawie jak snajperka , dobry dmg , w miare szybko strzelna . Swietny zoom , niestety bronią bardzo rzuca co wymaga pewnego wytrenowania w jej używaniu .

3)SG550 mod cammo - dostępna tylko w suplicase , rewelacyjna z 2 celownikiem na dalekie dystanśe , bardzo dobra na średnie . Mały Aim , spory dmg .

Nie opisuje Tar21 i MP7 bo podobno to świetne bronie ale nie miałem ich w rękach . No to teraz wasza kolej :)

UMP :)

G36e, swego czasu uchodziło za magiczne, jedna seria i przeciwnik zaliczał kolejnego deda :D

Famas, UMP

Ja mam dwie najlepsze .

Jedna to SG25 tak się chyba piszę (taka pół-szybkostrzelna snajpera)

iii Druga snajpera co zawsze na hita zciąga (taka cała biała)

iii Druga snajpera co zawsze na hita zciąga (taka cała biała)

d*pa a nie na hita.

d*pa a nie na hita.

zAWSZE NA HITA BO MA AIM BOTA :D

PS> tA BRON TO l95 :)

L96 - ściąga oponenta jednym strzałem, to wystarczy.

M4A1 - dostępna od samego początku, mały rozrzut, na początek jak znalazł.

G36E - dobra na średni, długi dystans, na krótkim radzi sobie nieco gorzej, dobry zoom i dmg, jednak spory rozrzut uniemożliwiający strzały serią (co najwyżej po 2), ale jak już trafiasz to ściągasz trzema strzałami.

L96 najlepsza moim zdaniem snajperka, wystarczy jeden strzał i leżysz.

UMP dobra do strzelania

AK wykupiłem ją sobie i nawet nią dobrze się strzela

G36e: Dobry zoom,spory dmg,dobry z bliska,dobry z daleka.

G36e: Dobry zoom,spory dmg,dobry z bliska,dobry z daleka.

G36E ulubiona bron cheaterow, teraz cheaterzy w CA zmadrzali i zaczeli uzywac aimbota, w ktorym da sie ustawic czestotliwosc HS'ow, to dopiero wk***ia.

Ja dla mnie jedną z lepszych jest m416 broda ją ma a że pada czesto to prawie ciągle ja mam jak z nim gram :P No i jeszcze bardzo dobre jest g36e. Co do tara dziś udało mi sie na junk flea znaleźć jednego. miałem staty 19/1 z tą bronią za nx chyba se ją kupie :D

ja czesto padam??????????????/ ale jak czesto zabijam:P

Ale i tak patrząc to dużo osób na tym forum ma duże stay w CA. I oczywiście bardzo dobre.

Witojcie , godoją że macie nowego....... a nie , to nie ten temat . Chcialbym z wami podyskutować na temat waszych ulubionych/ najlepszych broni . Nie uwzględniamy tu broni z BM za to wszelkie mody dostępne z suplicase za gp mile widziane . Zaczne od mojego top 3

1) M416 - broń marzenie , dobra na dalekich dystansach( jak na AR ) , świetna na średnich , nie najgorsza na bliskich . Jej najwieksza zaleta to bardzo maly aim . Do tego 3 celownik i jazda :)

2) G36e - Prawie jak snajperka , dobry dmg , w miare szybko strzelna . Swietny zoom , niestety bronią bardzo rzuca co wymaga pewnego wytrenowania w jej używaniu .

3)SG550 mod cammo - dostępna tylko w suplicase , rewelacyjna z 2 celownikiem na dalekie dystanśe , bardzo dobra na średnie . Mały Aim , spory dmg .

Nie opisuje Tar21 i MP7 bo podobno to świetne bronie ale nie miałem ich w rękach . No to teraz wasza kolej :)