Ulubiony bohater

Wypisujcie tu swoich ulubionych bohaterów z gier, filmów i książek :D

Gra:

Bohater, którym graliśmy - Jakoś najbardziej mi przypadła do gustu pani sexi archeolog, Lara Croft :D Tak jakoś :P

Czarny Charakter - Xana, z Dark Messiah, of might and magic. Niezłe komentarze czasem rzucała :D

Książka - Artem, z Metro 2033. Ogólnie mało czytam, ale jakoś z nim najbardziej się "zżyłem"

FIlm - Kurde, no tu trudno będzie. Jednak wybieram Toniego Montane i jego "małego" przyjaciela :D

Gra:Kratos

Książka:Tomek Wilmowski [pierwsza część jego przygód to Alfred Szklarski ,,Tomek w krainie kangurów''

Film:Z DC universe-Zielona Latarnia.

Z gry: hmmm...Geralt, z Wiedźmina :D

Z książki: mało książek czytam, ale myślę że Frodo z książek Tolkiena :P

Z filmu: chyba "łojciec" chrzestny, i Jack Sparrow ;)

Gra: Hmm... Chyba Thrall

Książka: Gandalf

Film: William Somerset

Gra:Komandor Shepard z ME2

Książka:Cóż...Geralt z Wiedźmina

Film:Ciężki wybór ale raczej Punisher

Gra: Bezimienny (Torment), Morte (Torment), Dak'kon (Torment), Rasputin (Psychonauts), Jan Jansen (Baldur's Gate 2).

Ksiazka: Corwin z Amberu (Kroniki Amberu), Tom Bombadil (Wladca Pierscieni), Bezimienni bohaterowie ksiazek Murakamiego, Loras Tyrell (Piesn lodu i ognia) i wielu innych.

Film: Nie mam swoich ulubiencow, choc wiele postaci lubie, ale nie sa to az takie sympatie, jak te wymienione wyzej.

Gr:

*bohater, którym graliśmy - w zasadzie wszyscy główni bohaterowie trójwymiarowych Grand Theft Auto, bo jestem fanbojem. R* FOREVAH!!1!

*bohater drugoplanowy - mam słabą pamięć, więc trudno mi coś wybrać z gry choćby sprzed roku. W tym roku szczególnie miło zapamiętałem Joe i Henry'ego z drugiej mafii.

*czarny charakter - Z antagonistami staram się nie utożsamiać ani faworyzować, więc Nicole Horne jako najgorszy czarny charakter. #edit - i Arthas aka The Lich King

Książka:

Dexter

Film:

Zdecydowanie Gerard Butler jako Leonidas w 300.

Gra: bezimienny z gry Gothic oraz Xardas jako postać bardzo tajemnicza i mroczna

Książka: Gandalf z powieści Tolkiena

Film: Aragorn z LOTR

(Postacie te jednak nie wiem sam dlaczego straciły dla mnie na wartości po wyjściu darmowego LOTRO)

Bohaterowie:

Z gier: Cairne Bloodhoof z Warcraft'a, Dante z DMC i Xardas z Gothica.

Z książek: Geralt z Wiedźmina i Gandalf z LotR'a.

Z filmów: Kit Fisto z Gwiezdnych Wojen i Jack Sparrow z PotC.

Czarne charaktery:

Z gier: Illidan Stormrage i Lich King.

Z filmów: Darth Vader.

Gry : Ahh ten Bezimienny ... Tyle lat z nim spędziłem , że muszę go tu wpisać ^^

Książka : Geralt , Harry potter hmmm... może jeszcze Rodion Raskolnikow.

Film : nr.1 Jack SPARROW !! (uwielbiam go !!) , nr.2 Jack Sparrow ;] , nr. 3 Edward Elric (Anime to też forma filmu ^^ - Full Metal Alchemist i Full Metal Alchemist Brotherhood)

Z gry: Bezimienny (Gothic) i Geralt z Wieśka

Z książki: Geralt wiadomo skąd

Z filmu: To ja może ogólnie zapodam aktora - Bogusław Linda

Gra: The Ashbringer, Highlord Alexandros Mograine i Cenarius, the Forest Lord z World of Warcraft

Książka: Nie lubię czytać książek wiec -

Film: Gandalf / Jack Sparrow

Tego najważniejszego trudno mi wytypować ,ale z filmu byłby to Vito Corleone z Ojca Chrzestnego.

Ksiazka/Film: Tolkien-Wladca Pierscieni Trylogia

Bohater: Legolas

sry zapomnialem jeszcze Gandalfa dopisac :)

Z gry: Arthas z warcraft'a

Z książki: Wieśniak z wiedźmina

Z filmu: Darth Vader (tak się to pisze?:P)

A tak jakoś lubie zmienne charaktery (czyt. arthas, darth )

Gra: Ezzio/Altair z Assassins Creed oraz Starkiller z Star Wars The Force Unleashed

Książka: Kylar Stern (Nocny Anioł) z Trylogii Nocnego Anioła

Film: Mistrz Yoda i Obi Wan Kenobi

Z gry:

Altair, Ezio Auditore da Firenze

Z książki:

Geralt z Rivii

Z filmu:

Major Richard D. Winters (Kompania Braci)

Z gry:Harry Potter, Al Tair

Harry Potter to chyba raczej książka...

No i raczej pisze się Altair nie Al Tair ;d

Harry Potter to chyba raczej książka...

Przecież gra też jest ,więc w czym problem ?

Przecież gra też jest ,więc w czym problem ?

W niczym, ale jej oryginał to książka.