Ulubiony cytaty!

Siema.

Jako, że mi się nudzi wpadłem na pomysł abyśmy pisali nasze ulubione cytaty. Nie ważnie czy z ksiązek, filmów, gier, seriali czy piosenek. Śmieszne, poważne, romantyczne! Hulaj duszo!

Moje to:

1) Zombieland: It's time to nut up or shut up

2)Wiedzmin: Każdy szermierz d*pa, kiedy wrogów kupa.

Zapraszam do zabawy ;P

Nie wiem, czy taki temat już był, gdyż jestem zbyt leniwy żeby sprawdzać. Jeśli był to sory, choć może macie jeszcze coś na ten temat do powiedzienia.

Mój pochodzi z 4 części filmu Resident Evil ;d

That's Rock! Star Power Bitches!

"Jedna śmierć to tragedia, milion to tylko statystyka"

Jedyny ,który znam. Jest charakterystyczny z ust tyrana i koncepta socjalizmu jednostkowego.

Wiedźmin: "No raczej k**wa nie inaczej"

Gothic: "Powiedz no czy to coś z przodu twojej głowy to twarz czy d*pa"

AC2: "Requescat in pace" o ile tak to się pisze

Your face, your ass... what's the difference? & Rest in pieces. ;)

Z Wieśka: "Każdy szermierz d*pa, kiedy wrogów kupa", z Ojca Chrzestnego "Mężczyzna, który nie spędza czasu z rodzina, nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną."i od Sun Tzu "Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe."

"Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof." - V jak Vendetta

"I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger" - Mroczny Rycerz

Sporo jest takich cytatów, ale te chyba są takie najbardziej ulubione, a przynajmniej najlepiej zapamiętane.

admin_ico.png
Ten pierwszy jest świeeeetny :o - R3m4ke

Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy. Juzek Stalin

Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie. Winston Churchill

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy. Einstein

'Kimkolwiek jesteś nie mów mi co mam wybrać, bo nawet jak spie***ole to Moja Decyzja' - Białas - Moja Decyzja

'MW typie, miej wiarę niech to stanie się twoim inicjałem' - Białas - Miej Wiarę

Póki co tyle ;D Ale jest tego o wiele wiele więcej. ;)

Uuu z Wiedźmaka jest duuuuużo moich ulubionych :D

"– Miecz. Na plecach. Dlaczego masz na plecach miecz?

– Bo wiosło mi ukradli."

"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa sr**ą, a trzeci warczy!"

Tego do końca życia nie zapomnę :D

"– Mów ciszej, Marti – syknęła Sabrina. – Nie patrz na niego i nie szczerz zębów. Yennefer nas obserwuje. I trzymaj styl. Chcesz go uwieść? To w złym guście.

– Hmm, masz rację – przyznała po namyśle Marti. – A gdyby tak nagle podszedł i sam zaproponował?

– Wtedy – Sabrina Glevissig rzuciła na wiedźmina drapieżnym czarnym okiem – dałabym mu bez namysłu, choćby i na kamieniu.

– A ja – zachichotała Marti – nawet na jeżu."

A tutaj już poważniej:

"O miłości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujcie zdefiniować kształt gruszki. "

"Jedyną czynnością, która dobrze wychodzi samotnym, jest samogwałt. "

(Oczywiście musiałem wspomóc pamięć. Ciocia Wikipedia <3)

Jakiś filmik z YouTube

"Jak się bawić, to się bawić! Drzwi roz*ebać, nowe wstawić" :D

A tu z książki pt. "Charakternik" Jacka Piekary:

"Nec Hercules contra plures"

Assassins Creed: Renesans Oliviera Bowdena:

"-Wiesz, umiejętność wyrażania własnego "ja" jest niezbędna do rozumienia życia i cieszenia się nim w pełni. Powinieneś znaleźć sobie jakiś sposób na rozładowywanie swoich emocji, synu.

Ezio poczuł się dotknięty.

-Mam mnóstwo takich sposobów.

-Nie chodzi mi tu o dziewki - odparła rzeczowo matka

-Mamo!"

"Hail to the king" i "Right in your małtch biacz" ;).

Siema.

Jako, że mi się nudzi wpadłem na pomysł abyśmy pisali nasze ulubione cytaty. Nie ważnie czy z ksiązek, filmów, gier, seriali czy piosenek. Śmieszne, poważne, romantyczne! Hulaj duszo!

Moje to:

1) Zombieland: It's time to nut up or shut up

2)Wiedzmin: Każdy szermierz d*pa, kiedy wrogów kupa.

Zapraszam do zabawy ;P

Nie wiem, czy taki temat już był, gdyż jestem zbyt leniwy żeby sprawdzać. Jeśli był to sory, choć może macie jeszcze coś na ten temat do powiedzienia.