Unable to determine current version

Siemka. Chcialem sobie zagrac w Tere. Mialem ja na kompie, ale od jakichs 4 miesiecy jej nie odpalalem i wlasnie mi wykakuje taki blad

Co mam zrobic zeby ten blad zniknal? I zebym najlpeiej nie musial pobierac od nowa poniewaz mam baardzo slaby internet i sciagalem to doslownie pare dni. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Miałem ten sam błąd i nie wiedziałem, ale szybko rozwiązałem problem. Wystarczyło tylko zmienić DYSK.

PS:Uruchomiłem jako administrator pamiętam!

Dokładnie dziś mam ten ten sam problem - chciałam zagrać a tu lipa. Na forach piszą, że można zmienić dysk, podmienić jeden z plików gry, albo właśnie ściągnąć od nowa.

Bardzo lubiłam tę grę, ale żal patrzeć co się z nią dzieje - co patch launcher wariuje, nie można się nawet zalogować do gry a teraz to.

Siemka. Chcialem sobie zagrac w Tere. Mialem ja na kompie, ale od jakichs 4 miesiecy jej nie odpalalem i wlasnie mi wykakuje taki blad

Co mam zrobic zeby ten blad zniknal? I zebym najlpeiej nie musial pobierac od nowa poniewaz mam baardzo slaby internet i sciagalem to doslownie pare dni. Z gory dziekuje i pozdrawiam.