Witajcie .
Od razu mówie nie wiem czy dobry dział wybrałem ale cóż spróbuję .
Mam pytanie jak zagrać z kimś w gre untruned?
Szukałem po internetach i nic nie mogę znaleźć pomocy .
Będę wdzięczny za wytłumaczenie.
Z góry dzięki !

Witajcie .
Z góry dzięki !
Wchodzicie na ten sam serwer i o to cała zagadka.
Wchodzicie na ten sam serwer i o to cała zagadka.
Ale tam nie ma listy serwerów własnie o to chodzi ;/
Bo gra nie ma (jeszcze) wyszukiwarku serverów.
Musisz znaleźc server na necie, ewentualnie tutaj na forum z kimś się zmówić, sa już 2 tematy założone w odpowiednim dziale.
Bo gra nie ma (jeszcze) wyszukiwarku serverów.Musisz znaleźc server na necie, ewentualnie tutaj na forum z kimś się zmówić, sa już 2 tematy założone w odpowiednim dziale.
O dziękuje byłbym Ci bardzo wdzięczny jakbyś mi mógł pokazać te tematy albo gdzie je chociaż mogę znaleźć
Można gdzieś sprawdzić co gdzie się zbiera itd? Bo pograłem trochę, jakąś broń znalazłem, ale tam jest miliard zombie, amunicja się kończy po sekundzie, nie ma się czym leczyć i zero itemów ogólnie.
Można gdzieś sprawdzić co gdzie się zbiera itd? Bo pograłem trochę, jakąś broń znalazłem, ale tam jest miliard zombie, amunicja się kończy po sekundzie, nie ma się czym leczyć i zero itemów ogólnie.
Raczej nie musiałbyś poszukać
Gra jest narazie strasznie mała, samemu to się może po 15 minutach znudzi, najlepiej znaleźć miasteczko, i tam jest sporo itemów, jest ono przy wodzie, bo jest tam mini port.
Lista serwerów jest na forum steama, klikacie prawym w bibliotece na "wyświetl forum".
Albo najprostsze 2 sposoby.
1. HAMACHI
2. Jak masz otwarte porty to poprostu podaj swoje IP i Port servera na którym stawiasz go i gracie obaj. Can't be simplier.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=282766940 poradnik jak zrobić serwer przy użyciu Hamachi jak i bez niego.
PRzedmioty ktore sie zebralo sa na postaci czy jak zaloguje sie na inny serwer bede mial wszytko od nowa?
PRzedmioty ktore sie zebralo sa na postaci czy jak zaloguje sie na inny serwer bede mial wszytko od nowa?
Wszystko jest na serwerze głównym, serwer na którym grasz musi mieć włączone łączenie z głównym serwerem żeby mieć itemki(Sync).
Witam,
polecam dołączyć do grupy na Steam, którą utworzyliśmy z innymi użytkownikami by dzielić się serwerami i zbierać w grupki : )
Grupa nazywa się UNTURNED POLAND : http://steamcommunity.com/groups/unturnedpoland
Zapraszamy wszystkich, którym gra przypadła do gustu.
Nie wiem, czy na tym forum jest to dozwolone, ale wraz z użytkownikami między innymi tego forum stworzyliśmy forum polskiej społeczności Unturned.
http://forum.cebulowy.pl - Zapraszamy!
Witajcie .
Z góry dzięki !