Upgrade komputera

Cześć, jako że nie znam się na komputerach od strony hardware, poniżej podam parametry swojego średniowiecznego komputera i oczekuję od was porady, co w nim warto zmienić a co "ujdzie w tłumie".

P.S.

Nie zależy mi na wypasionym sprzęcie by grać w BF'a3 :)

Płyta główn Asusa

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHz

Ram: 2gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT

Podaj dokładnie jaką masz płytę główną bo Asus to cała firma a nie jeden model.

nie wiem jaki model, można to gdzieś sprawdzić czy mam rozkręcać komputer? :)

Ja bym wymienił właśnie płyte głowną. Potem ram, grafike, a na koncu proc.

nie wiem jaki model, można to gdzieś sprawdzić czy mam rozkręcać komputer?

np. programem everest home edition, pewnie gdzieś napisane na karcie gwarancyjnej komputera, poprzez wiersz poleceń "systeminfo", ściągnąć jedną ściankę od budy komputera, lub za pomocą programu Hiren's bootCD w sakładce system information czy coś podobnego.

Cześć, jako że nie znam się na komputerach od strony hardware, poniżej podam parametry swojego średniowiecznego komputera i oczekuję od was porady, co w nim warto zmienić a co "ujdzie w tłumie".P.S.Nie zależy mi na wypasionym sprzęcie by grać w BF'a3 Płyta główn AsusaProcesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHzRam: 2gbKarta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT

by grac w bfa to musisz nowego kupic

jak nie masz kasy to :

dokup 2gb ramu, kup karte graficzna 9800gt/8800gt, nowy dysk ssd i masz kompa do wszystkiego procz najnowszych gier.

Cześć, jako że nie znam się na komputerach od strony hardware, poniżej podam parametry swojego średniowiecznego komputera i oczekuję od was porady, co w nim warto zmienić a co "ujdzie w tłumie".

P.S.

Nie zależy mi na wypasionym sprzęcie by grać w BF'a3 :)

Płyta główn Asusa

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHz

Ram: 2gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT