Upgrade Komputera!
Człowieku, co ty chcesz więcej od swojego blaszaka ? Za 1000 zł możesz kupić monitor, lub myszke/klawiature/sluchawki... Za 1k nie rozbudujesz takiego sprzętu, a nawet jeśli, to nie jest to potrzebne.
Edit. Żeby nie było, że nie o to pytasz, to ja bym jedynie pomyślał nad nową kartą (najlepiej drugą).
Masz świetny komputer do naprawdę wielu zadań. Przeznacz te 1000 zł na coś ciekawszego, albo dozbieraj.
Stary za 1000 zł nic w tym kompie nie wymienisz ;P Procek bardzo dobry i z pewnością wystarczy do najbardziej wymagających gier. Polecam dozbierać kilka $$ i wymienić kartę na jakiegoś potwora
Osobiście dozbierałbym na gtx 780, albo dozbierać do 1300zł i kupić gtx 770.
Masz za dobrego kompa żeby za 1000 zł coś dokupić, ewentualnie 1-2 części byś na lepsze wymienił. Zainwestuj w porządne komponenty do grania: mysz/klawa, podkładka, monitor, głośniki, słuchawki, podkładka.
ja bym zrobił tak: sprzedał 660 i zakupił jakąś kozacką wersję 770 np:Karta graficzna Inno3D GeForce GTX 770 HerculeZ X3 Ultra C770-3SDN-E5DSX 1345,00
a moze dysk ssd?
Moje propozycje:
-Wymiana karty graficznej na lepsza tak jak inni pisali
-Dokupienie dysku ssd na system i czesto uzywane gry
-Nie wiem czy Twoj procesor ma odblokowany mnoznik ale mozesz kupic dodatkowe chlodzenie i podkrecic
-Monitor Full HD o ile takowego nie masz. Bardzo pomaga taka rozdzielczosc w streamowaniu
Temat do zamknięcia.
Dokupione - Chłodzenie oraz Monitor