Zasilacz chodząca bomba? mam się czegoś obawiać? ;D4
P.S. a co z chłodzeniem?
Zasilacz chodząca bomba? mam się czegoś obawiać? ;D4
P.S. a co z chłodzeniem?
Teoretycznie.. Nie. W praktyce różnie to bywa i może Ci spalić całego kompa, czy coś. Niestety zasilacze słabszych marek już tak mają, dlatego na zasilaczu nigdy nie można przyoszczędzić. Warto trochę więcej zapłacić, ale mieć pewność, że nic Ci nie walnie.
Chłodzenie box'owe Ci wystarczy, nie potrzebujesz niczego więcej.
Dziękuję za wszystko. Mam tylko ostatnie pytanie czy ten procek
Procesor Intel Core i3-3220/3.30GHz 3MB LGA 1155 Box (BX80637I33220)
ogarnie teraz wychodzące gry? (bf4 fifa14 etc) chodzi mi przynajmniej o ustawienia medium na rozdzielczości 1280x1024.
Jeszcze przemyśl czy nie opłaca Ci się wziąć g2120 wydajność bardzo zbliżona a ponad 200 zł tańszy
ogarnie
or eva (:
Sprawdź te ramy ile GB i w ilu kościach bo przydała by mi się
4gb w 2 kościach.
mam jeszcze pytanie. Czy dysk twardy samsung hd502ij i STARY ma od 7 do 10 lat nie pamiętam monitor philips ( wygląda bardzo podobnie do załączonego pod spodem) będzie kompatybilny z resztą zestawu http://www.morele.ne...ry/info/TJRMyD/
jeden **** czy taki monitor czy inny najwyżej zakupisz przejściówkę na DVI albo będzie już w pudełku grafy a wygląda to tak http://allegro.pl/pr...3143314155.html
a co do dysku z tego co wygooglowałem jest pod SATA więc będzie działał bez problemu
Witam.
Mam pytanko do doświadczonych osób.
Chciałbym troszkę ulepszyć pc-ta ( konkretnie karte graf. i procesor
mam max 1500zł
płytę główną mam prawdopodobnie Gigabyte GA-M61PME-S2 bo w programie EVEREST mam coś takiego:
Właściwości płyty głównej:
ID płyty głównej 03/07/2008-NV-MCP61-6A61KG09C-00
Nazwa płyty głównej Nieznane
Jeżeli brakuje jakiś informacji to piszcie jakich.
Podajcie mi proszę możliwie najlepsze kary graf i procki jakie na tą płytę wejdą.
Jeżeli dało by rade to Interesuje mnie
procesor: najlepiej firmy intel. jakiś mocny i7
grafika: najlepiej ge-force bo ma wbudowany mechanicznie PhysX a do radka trzeba pobrać stery ( co osłabia ponoć piecyka )
P.S. nw czy to jest ważne ale na zasilaczu mam napisane only 230V
Jeżeli brak jakiś info to podajcie jakich, zdobędę je.