Upgrade Win 7

Witam wszystkich ;)

Ostatnio wyczytałem gdzieś, że da się zrobić za darmo, albo tanio upgrade windowsa 7 do 8. Czy jest to możliwe? Mam windowsa 7 oryginalnego na płycie, a windows 8 mi się spodobał. Da się coś takiego zrobić?

mod_ico.png
przenoszę ~ NS

Z tego jesli sie nie myle jest taka możliwość lecz musisz mieć zakupinego windowsa 7 z najnowszego service packiem . Czyli jesli masz samego windows 7 to takiej opcji nie otrzymasz.

Jesli się myle prosze mnie poprawić lecz raczej mam racje. Pozdrawiam

A po co ci win 8 jak masz win 7 i to pewnie komputer stacjonarny.

Za jak się nie myle 70zł jakoś upgradowałem PC rok temu z WINDOWS XP !! na Win8 . Więc tanie jak na system jak barszcz .

U nas w szkole są nowe komputery i dzisiaj miałem tam lekcje i spodobał mi się ten system.

UP.

A jak to upgradowałeś?

Ja posiadam laptopa ( nowego z wgranym win 7 ) i mi powiedzieli ludzie od naprawiania komputerków, że lepiej nie brać win 8 jak dużo gram :P.

I tak czy siak gadali, że nie da się tego zrobić bo win jest nieorginalny xD no ale jak jest nieorginalny jak był już w nowym laptopie xD

No ale mniejsza o to... tak czy siak nie raz słyszałem, że by tego nie robić bo win 7 jest lepszy więc może zostań przy nim ? jest to forum o grach więc moge się domyślac, że sporo grasz

Z xp możesz tylko wykupić klucz, jeśli posiadałeś oryginalny a upgrade systemu do win 8 możesz zrobić z win 7 i chyba z visty. Ta promocja co była za 69 zł już się dawno skończyła.

Witam wszystkich ;)

Ostatnio wyczytałem gdzieś, że da się zrobić za darmo, albo tanio upgrade windowsa 7 do 8. Czy jest to możliwe? Mam windowsa 7 oryginalnego na płycie, a windows 8 mi się spodobał. Da się coś takiego zrobić?

mod_ico.png
przenoszę ~ NS