zostawiasz ram, dysk, obudowę, nie wiem jak zasilacz jeśli by był, ok toIntel Core i5-4460 BOX 845ASRock H81M 239Gigabyte GTX 950 WindForce 2X 699za całość 1783jeśli zasilacz do wymiany to dodatkowoSilentiumPC Vero L1 500W 169 ewentualnie sprzedajesz co tam ci zostanie i dokupujesz jeszcze jedną kostkę ramu najlepiej taką samą i możesz pograć XD co nieco
rly?....
proca można dostać spokojnie tańszego używkę w niemal idealnym stanie nawet 100-200zł taniej (nawet zafajdane ze skamieniałą pastą po wsadzeniu w slota i położeniu nowej dobrej pasty dostają drugie życie i spokojnie długo posłużą bo będą mały dobre temp) ale mniejsza
http://allegro.pl/procesor-i5-4460-nowy-gwarancja-100-pewniak-i5844625544.html
tak wiem to nie "refresz" lecz i tak tutaj nie ma co mówić o nadmiernym grzaniu przy standardowym zegarze (chłodzenie jakieś fajne i problem zażegnany)
płyta to tragedia z oszczędności na cpu można część sypnąć na normalną płytę która chociaż będzie chłodziła sekcję nawet jak nie ma w planach o/c to i tak przedłuży żywotność płyty
http://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-ga-b85m-d3h-a-b85-dualddr3-1600-sata3-hdmi-dvi-d-sub-matx-767360/
płyt gł jest od groma ale w zasadzie każda ponad 300zł będzie dobra msi,gigabyte,asus,asrock
co do karty to już nawet się nie wypowiem tylko doradzę 770 gtx na gwarancji za cenę nawet do 700zł można kupić również w bardzo dobrym stanie lub radka lecz z drugiej ręki trzeba mieć dobre źródło bo one niestety "kopią"
co do karty niestety już nie ma ich w ciekawych cenach może przez to że gwiazdka się zbliża
są aukcję można upolować coś sensownego ale spokojnie resztę można kupić i wtedy skupić sie na zakupie fajnej grafiki a nie ciętego ciętaka jeszcze innego cietaka ![;)]()
zasilacz wiadomo wymiana jaki? 550W nie mam już mocy szukać korsarz/chieftec lub inny z białej listy i będzie git mnustwo poradników jakie kupić lub jakie nie
całą budę można wystawić na części i zawsze będzie kasa na drugą kość lub 2x4gb tyle, że szybsze lub 2x8
i jak się uda sprzedać calą budę to nawet można zaszaleć i kupić za 900zł 970 gtx bo i nawet takie karty widziałem lecz nie jestem pewien czy są to dobre sztuki ![:)]()