Kochani użytkownicy, kto poratuje? Od dłuższego czasu mierzę się z błędem w launcherze o treści "Reliable source serving corrupt data". Internet w głównej mierze jest bezsilny, kilka rozwiązań jest, ale nie działają. Pisałem nawet do supportu, znają problem, ale nie potrafią pomóc. Czy jest jakaś uprzejma duszyczka, która wrzuci mi klienta na jakiś serwer? Jakoś się odwdzięczę. Liczę po prostu, że może w ten sposób uda się rozwiązać problem.
Upload clienta
ty chcesz juz zainstalowana wersje na dysku, zeby spakowac i zrobic upload 50 gb?
C:/Program files x86/Zenimax Online/Launcher (Delete)
C/Program files x86/Zenimax Online/uninstall (Delete)
Zainstaluj na nowo w to samo miejsce launcher który pobierzesz ze strony głownej po czym od razu odpal go jako administrator
C:/Program files x86/Zenimax Online/Launcher (Delete) C/Program files x86/Zenimax Online/uninstall (Delete) Zainstaluj na nowo w to samo miejsce launcher który pobierzesz ze strony głownej po czym od razu odpal go jako administrator
Próbowałem milion różnych rzeczy, nawet full format, instalację na innym dysku, instalowałem tę grę po 3 razy dziennie, ponieważ mogę sobie na to pozwolić ze względu na szybkość internetu. Zwracam się z taką sprawą, bo po prostu NIC nie pomaga. Poprzez fakt, że nawet support nie zna rozwiązania problemu, czuję się zażenowany.
ty chcesz juz zainstalowana wersje na dysku, zeby spakowac i zrobic upload 50 gb?
Tak, bo wiem, że jest wiele osób na forum z szybkim łączem, dla których nie jest to problemem
Chciałbym pomóc ale z moim uploadem 250 kb/s nie moge xD
Spoko zaraz wysle Ci paczke, tylko mysle ze bedzie problem z ta pczka w dokumentach bo zawiera dosc istotne informacje
Kochani użytkownicy, kto poratuje? Od dłuższego czasu mierzę się z błędem w launcherze o treści "Reliable source serving corrupt data". Internet w głównej mierze jest bezsilny, kilka rozwiązań jest, ale nie działają. Pisałem nawet do supportu, znają problem, ale nie potrafią pomóc. Czy jest jakaś uprzejma duszyczka, która wrzuci mi klienta na jakiś serwer? Jakoś się odwdzięczę. Liczę po prostu, że może w ten sposób uda się rozwiązać problem.