Uprawnienia win7

Przy próbie przeniesienia pliku do innewgo folder wyskakuje mi komunikat, że potrzebuję uprawnie administratora by to zrboić chociaż NIM JESTEM co ja do jasnej cholery mam zrobic??? bo ten złom doprowadza mnie do szału!!~!!

Tez kiedys taki problem mialem ale to tylko z pewnymi plikami, okazalo sie w tym przypadku ze wlascicielem byl Administrator a nie ten profil na ktorym ja siedzialem (info dla kumatych - Administrator to ukryte konto i kazdy takie ma). Nwm jak to u cb wyglada ale nie zaszkodzi sprobowac. PPM na folder/plik --> wlasciwosci --> zaawansowane --> wlasciciel (podawane z pamieci wiec moze sie troche to roznic ale zasada generalnie jest taka ;) ) i sprawdzasz czy tam masz nazwe swojego profilu na ktorym siedzisz, jak nie to zmieniasz i dalej robisz to co chcesz. Tylko tak : sprawdz plik, folder w ktorym jest ten plik oraz folder do ktorego chcesz go przeniesc bo starczy ze jedno jest zabezpieczone a wszystko lezy ;)

Wyłącz antywirusa. Też czasem pomaga.

http://traxter-online.net/zmiana-uprawnien-uzytkownika-windows-vista-i-7/ zmienić na minimalne w UAC

Przy próbie przeniesienia pliku do innewgo folder wyskakuje mi komunikat, że potrzebuję uprawnie administratora by to zrboić chociaż NIM JESTEM co ja do jasnej cholery mam zrobic??? bo ten złom doprowadza mnie do szału!!~!!