Witam, na stronie firmy kurierskiej UPS pisze, że planowane doręczenie odbedzie sie "Środa, 07.08.2013, Przed końcem dnia", a więc czy na pewno, kurier dojedzie pod koniec dnia?
UPS-Przesylka
Do godziny 17 pod warunkiem że będziesz w domu. Na przyszłość polecam paczkomaty, masz 100% pewność że to odbierzesz.
A na pewno, pod koniec dnia bedzie przesylka ? Bo zawsze kurierzy z innych firm przywozili mi o 9-13 .
Ups napewno ci przywiozą ja zamówiłem 2 lapki i 2 myszki i na 2 dzien przed 10 juz miałem
Okej, mi chodzi czy bede musial do wieczora czekac, bo nie jestem pewien czy w godzinach wieczornych bede w domu.
Ile razy nie zamawiałem z UPS - przesyłka przychodziła do 13:00, ale skoro rozwożą do 17:00 to pewnie różnie to bywa.
UPS/DHL/DPD rozwożą w godzinach 9-17. Wiem bo sam w pracy wysyłam kurierów z tych firm z umowami.
Ja kiedyś dostałem od nich paczkę po 17, więc nie martw się tylko czekaj sookojnie.
Witam, na stronie firmy kurierskiej UPS pisze, że planowane doręczenie odbedzie sie "Środa, 07.08.2013, Przed końcem dnia", a więc czy na pewno, kurier dojedzie pod koniec dnia?