ELO. Ostatnio wchodząc w linki do tego forum, które są wysyłane na Facebooku, wrzuca mnie na w/w strone. Od razu mówię że mam czysty komputer i antywira 24/7, więc to nie moja wina.
Url4short
Bo to nie wirus tylko reklamiarz, spróbuj malwarebytes, a jak lubisz ręcznie, to najpewniej jest w chrome://plugins/ albo wbił się w zainstalowane programy, albo i tu i tu.
Bo to nie wirus tylko reklamiarz, spróbuj malwarebytes, a jak lubisz ręcznie, to najpewniej jest w chrome://plugins/ albo wbił się w zainstalowane programy, albo i tu i tu.
To by mi to wszędzie wyskakiwało a nie tylko na tym forum. Jak mówiłem mam ciągle włączonego Malwarebytes i żadnych śmieciowych pluginów, z mojej strony wszystko jest czyste.
Również tak mam, był kiedyś temat w którym była o tym mowa.
bump
bump
Notice me Senpai!
Po pierwsze - nie pisz w ten sposób.
Po drugie - możesz podać przykład jakiegoś postu na FB, który zawiera taki link? Z moich krótkich obserwacji wynika, że wszystkie linki przepuszczone są przez bit.ly, ale samo bit.ly nie generuje jakichś dodatkowych reklam po drodze, a już na pewno nie powinno.
Problem nadal występuje.
@Plain
Nie rozumiesz.
Wystarczy, że ktoś poda zwykły link do forum, np. ten do tego tematu: http://url4short.info/dd1ea96f " (testowane przed chwilą, nie klikać tego), dopiero za drugim klikiem można normalnie wejść.
Zrób test i wyślij chociażby sam sobie na facebook'u link do jakiegoś tematu na forum i kliknij w niego.
aaa, o to chodzi. No rzeczywiście, u mnie również ten problem występuje. Niestety to nic, co ja mógłbym zrobić, bo nie mam dostępu do plików forum. Trzeba czekać na Chmarusa
Ale jak widać tylko ten sposób zadziałał zeby summonowac jakiegoś admina.
ELO. Ostatnio wchodząc w linki do tego forum, które są wysyłane na Facebooku, wrzuca mnie na w/w strone. Od razu mówię że mam czysty komputer i antywira 24/7, więc to nie moja wina.