Url4short

ELO. Ostatnio wchodząc w linki do tego forum, które są wysyłane na Facebooku, wrzuca mnie na w/w strone. Od razu mówię że mam czysty komputer i antywira 24/7, więc to nie moja wina.

Bo to nie wirus tylko reklamiarz, spróbuj malwarebytes, a jak lubisz ręcznie, to najpewniej jest w chrome://plugins/ albo wbił się w zainstalowane programy, albo i tu i tu.

Bo to nie wirus tylko reklamiarz, spróbuj malwarebytes, a jak lubisz ręcznie, to najpewniej jest w chrome://plugins/ albo wbił się w zainstalowane programy, albo i tu i tu.

To by mi to wszędzie wyskakiwało a nie tylko na tym forum. Jak mówiłem mam ciągle włączonego Malwarebytes i żadnych śmieciowych pluginów, z mojej strony wszystko jest czyste.

Również tak mam, był kiedyś temat w którym była o tym mowa.

bump

bump

Notice me Senpai!

Po pierwsze - nie pisz w ten sposób.

Po drugie - możesz podać przykład jakiegoś postu na FB, który zawiera taki link? Z moich krótkich obserwacji wynika, że wszystkie linki przepuszczone są przez bit.ly, ale samo bit.ly nie generuje jakichś dodatkowych reklam po drodze, a już na pewno nie powinno.

Problem nadal występuje.

@Plain
Nie rozumiesz.
Wystarczy, że ktoś poda zwykły link do forum, np. ten do tego tematu: http://url4short.info/dd1ea96f " (testowane przed chwilą, nie klikać tego), dopiero za drugim klikiem można normalnie wejść.

Zrób test i wyślij chociażby sam sobie na facebook'u link do jakiegoś tematu na forum i kliknij w niego.

aaa, o to chodzi. No rzeczywiście, u mnie również ten problem występuje. Niestety to nic, co ja mógłbym zrobić, bo nie mam dostępu do plików forum. Trzeba czekać na Chmarusa :v

Ale jak widać tylko ten sposób zadziałał zeby summonowac jakiegoś admina.

ELO. Ostatnio wchodząc w linki do tego forum, które są wysyłane na Facebooku, wrzuca mnie na w/w strone. Od razu mówię że mam czysty komputer i antywira 24/7, więc to nie moja wina.