Urodziny Siostrzenicy

Witam! Jak sam tytuł mówi niedługo moja siostrzenica ma urodziny i mam problem z znalezieniem prezentu, prawdę mówiąc wiem co chce jej kupić ale nie mogę nigdzie tego znaleźć, przeszukałam allegro i inne polskie strony a na ebayu są strasznie drogie, mianowicie chodzi mi o straszną lalkę, zrobiona coś na pozór porcelany, oczy a raczej oczodoły, w starym stylu jak z horrorów. Może wiecie gdzie kupie taką lalkę w miarę przystępnej cenie?

Coś takiego:

Chcesz sioszenicę wystraszyć na śmierć przed wigilią, by zgarnąć prezenty?

Przegrzebałem cały internet znalazłem tylko Monster High. Jakie to smutne. Poszukam dalej, jakby co, będe meldował.

Jeżeli chodzi o to gdzie szukać to zobacz jakieś sklepy z rekwizytami, sklepy specjalizujące się w tematyce horrorowej/haloween ewentualnie jak giełdy lalek czy coś takiego.
Co do ceny to normalne gdyż jest to porcelana :)

Polecam odwiedzić jakiś sklep z antykami ;)

Polecam odwiedzić jakiś sklep z antykami

Straszna lalka z dynastii mrocznej sadzawki która została przeklęta przez cztery czarne wiedźmy półkrwi żaby.

Nie lepiej polecieć na forum dla kobiet jakieś i zapytać o stare mroczne lalki?

Są sklepy i hurtownie w których sprzedaja przedmioty wzorowane na antykach więc może tam znajdziesz.

Witam! Jak sam tytuł mówi niedługo moja siostrzenica ma urodziny i mam problem z znalezieniem prezentu, prawdę mówiąc wiem co chce jej kupić ale nie mogę nigdzie tego znaleźć, przeszukałam allegro i inne polskie strony a na ebayu są strasznie drogie, mianowicie chodzi mi o straszną lalkę, zrobiona coś na pozór porcelany, oczy a raczej oczodoły, w starym stylu jak z horrorów. Może wiecie gdzie kupie taką lalkę w miarę przystępnej cenie?

Coś takiego: