Urodziny Tupaca

Siema . Któż z was mógł nie słyszec o legendarnym 2Pacu!? Wlasnie dzisiaj Ś.P Tupac Shakur ma 40 rocznice urodzin :) Wszystkiego najlepszego tam na górze ;)

Dear Mama...

Kwejk.pl+Share=Hołd na Facebooku ? :D

http://kwejk.pl/obrazek/158545/2pac.html

Czy kiedyś zostanie odgadnięte kto go zabił ;(?

Nie znam typa,pewnie jakiś raper,wiem oftopuje i piszę nie na temat ale.....

Prosze zmień ten avatar!

@down

Bardziej chodziło o to ze nie slyszałem żadnej jego piosenki,ale powstaje pełno demotów na temat tego ''dwupaka'':),czy tematów na róznych forach,gdzie banda debili wyzywa się nawzajem, oraz o tym ze go zabili,ufo go porwało,itp,więc trudno nie skojarzyć:D.

Łał dziwę się , że nie znasz o.O ! I nie zmienie, nie chcesz nie patrz.. ;d chyba ze komus z Adminów bd przeszkadzał to zmienie :)

Prosze lagodnie jak nie to napewno skarga to admina poleci czy moderatora. forum a wiec

Zmien ten cho***** awatar,dzisiaj mnie od niego leb nawala.

Słaby masz łeb, nie pij więcej :) to pisz :D

Ale offtopujecie na temat avka, piszcie na temat 2Paca !

2 Pac Żyje!

Mam dowody... Widziałem go w warzywniaku, nie no żart ;)

Ale jest tyle na to dowodów np.Zdjęcie przed jego zastrzeleniem jest nie ogolony a po postrzale ma zarost albo na odwrót...No przecież mu nie wyrosło w 5min. i na jego sekcji nie ma 1 tatułaża.

Oo dobre słowa :D Wyślesz linka do artykułów czy coś , chętnie bym poczytał ;)

Użyj google i wpisz 7 days theory.

ps. Elvis, Lennon i Marley też żyją, na necie jest masa dowodów........

Oo dobre słowa Wyślesz linka do artykułów czy coś , chętnie bym poczytał

Proszę bardzo

A Hendrix to mój diler!

A Hendrix to mój diler!

Piękne podsumowanie :D

No widzę że nie jedyny ja wiem o jego urodzinach ;)

Przecież był specjalnie program zagraniczny o tym jak został zabity... Jak przechodził ulicami ghetta to samochód przyjeżdżał i wpakowano w niego całą serie z karabinów :(

Przecież był specjalnie program zagraniczny o tym jak został zabity... Jak przechodził ulicami ghetta to samochód przyjeżdżał i wpakowano w niego całą serie z karabinów

Prosze cie, przestań robić z siebie błazna, znawca 2pac-a który nawet nie wie jak zginął...........

2-pac legenda ;)

Mam mine rozkmine i rozkminiam czy żyje na Kubie wg mnie to tak ;D

po co ten temat? pytam się po co? jeśli na prawdę chcesz świętować jego urodziny to pojedź na jego grób postaw świeczkę a nie zakładaj beznadziejne tematy. On odszedł, takie rzeczy przeżywa się na swój sposób i raczej samotnie - wstawienie jakiegoś beznadziejnego linku na fejsbuka tylko pokażę jakim jest się ignorantem, bo Makaveli na pewno nie chciał, żeby krążyły o Nim łańcuszki fejsbukowe...

Ok skoro wg Cb nie mozna miec tematu w HydeParku to prosze zamknij go...

Prosze cie, przestań robić z siebie błazna, znawca 2pac-a który nawet nie wie jak zginął...........

To mnie uświadom a nie najeżdżasz :)

Ok skoro wg Cb nie mozna miec tematu w HydeParku to prosze zamknij go...

pokaż mi sens istnienia tego tematu? za rok założysz ten sam? niee no w sumie to nie, bo za rok już nie będziesz pamiętać - no chyba, że Ci przypomni to jakiś link z fejsbuka.

40 lat to ładna rocznica ;)