Urodziny

Witam!

lada moment zbliżają się moję 18 ste urodziny mówiąc szczerze nie wiem co mam robić.. mam za małe mieszkanie aby pomieścić 10 osób a na pewno wolałbym zaprosić znacznie więcej, po za tym myślałem nad wynajęciem jakieś sali ale u nas ceny są wysokie zwłaszcza że nie należe do tych ludzi tzw "klasa średnia" nie mam zupełnie planu macie jakieś propozycje nie wiem co kolwiek ? Chociażby możecie powiedzieć jak Wy zaplanowaliście swoją 18stke

Rob tak na ile cie stać. Czasami lepiej wybrać się z ziomkami na miasto czy dyskoteke niż robić wielką impreze.

To tylko 1 dzien. Nic nie znaczacy.

Ja bym zabrał przyjaciół na miasto do baru i do klubu ze striptizem ^^

Ja i wiele osób mają zamiar po prostu pozapraszać na 18tkę najbliższe osoby po 3-4 a nie cała wioskę :P

Idz do lasu jak gimby, wez 2 browarki. 1 musi być Lech Szendi niby dla dziewczyny ale to ty go wypijesz ;d Nie no moze poza miastem masz jakąs wiatę ze tam mozna ognisko zrobić, niby na powietrzu ale na 18 nie jest zimno ;d

Ja wlasnie w sobote robilem 18stke :)

Zaprosilem 5 kumpli do pubu i bawilismy sie za***iscie... Wszystko zalezy od towarzystwa ;)

A co do pozostalych znajomych... Poczekaja do wakacji, bo wlasnie wtedy zamierzam z kumplem zrobic wspolna bibe... Jakies ognisko, zarcie i alko- tyle wystarczy ;)

Witam!

lada moment zbliżają się moję 18 ste urodziny mówiąc szczerze nie wiem co mam robić.. mam za małe mieszkanie aby pomieścić 10 osób a na pewno wolałbym zaprosić znacznie więcej, po za tym myślałem nad wynajęciem jakieś sali ale u nas ceny są wysokie zwłaszcza że nie należe do tych ludzi tzw "klasa średnia" nie mam zupełnie planu macie jakieś propozycje nie wiem co kolwiek ? Chociażby możecie powiedzieć jak Wy zaplanowaliście swoją 18stke