Zaczynam wszem i wobec 3 urodziny forum mmorpg.org.pl. Już za 4 dni będzie dokładna rocznica tego wydarzenia. Sporo już czasu minęło, ja sam jestem tu na forum od blisko dwóch lat. Świętujmy!
Urodziny
Ok! Administracja kupi coś na imprezę i możemy świętować! XD
Najszczersze Gratulacje oraz podziw z mojej strony że potrafiliście utrzymać stronę oraz forum tak długo, na tak wysokim poziomie! Ja tu jestem ponad 3 tygodnie i widzę że dobrze zorganizowany team potrafi wszystko!
Wszystkiego Najlepszego!!
No to najlepszego dla calego forum i wszystkich ,ktorzy tworzyli je od samych poczatkow
To gdzie swietujemy?^
Dawajcie do Wrocka
Ja mam wolną chate i świętujemy xD
NAJLEPSZEGO!!!11!
Zooker uspokój się..
Jak ignorujesz dziecko, to ono z czasem przestaje. Nie upominaj go, bo to nic nie da. Wystarczy, żeby go modzi upominali - Kubox
A ja mogę przyjechać do każdego! Brono, wpadniemy do Ciebie, ale musisz wszystko kupić XD.
Hurra! W prezencie mod dla każdego na okres 7 dni
Spoko te forum. Najlepszego wszystkim :D
.
ja proponuję z tej okazji coś zorganizować, a przynajmniej dać jakiegoś długiego newsa podsumowującego te 3 lata.
PS: A najbardziej cenię forum za tą bardzo nietypową atmosferę.
No,no Wszystkiego Najlepszego!A solenizant coś postawi hę?
@ Slod nie strasz,proszę
Fajnie. Będzie okazja do rozdania większej ilości ostrzeżeń za interpunkcję. Hura...
No gratulacje za wytrwałość i pozdrowienia dla "funfli"(lol)
Gratki, bowiem to się ceni.
Kto wie, może kiedyś zorganizujemy forumowy zlot ? :>
Jak zdam prawko to na sete jade do łosia, bo ta pała quadem do mnie nie przyjechał.
Szykuj śledzie Łoś. ;P
A ja proponuję jeszcze CMS wprowadzić właśnie w dniu urodzin.
Jestem za zlotem. Pogadajmy o tym w karczmie.
Przy okazji urodzin forum muszę napisać, że ekipa mmorpg.org.pl jest... zmienna. I to strasznie. Mam nadzieję, że przez jakiś czas nikt nie będzie odchodzić, a nowe osoby będą do grona ekipy i userów dołączać. Ten zespół, jaki teraz jest idealny, praktycznie bez luk- redaktorzy uzupełniają moderatorów, a za to ich administratorzy. Oczywiście zmiany są nie do uniknięcia, ale myślę, że taka struktura przetrwa jeszcze przez co najmniej 2-3 miesiące.
PS: I kiedy dokładnie zostanie wprowadzony ten CMS? Już naprawdę niektórzy się bardzo niecierpliwią .
To i tak jest najlepsze forum na którym siedzę z innych już dawno odszedłem. Super atmosfera "klawisze" niby walczą o poprawną polszczyznę ale przymykają czasem oko luz. Tylko ciekawe czemu czasem znikają moje posty
Na dniach... Swoją drogą on już jest... nawet do wglądu... ale to nadal tajemnica
A co to konkretnie ten CMS bo jeszcze nikt mnie nie uświadomił
Custom menu system, czyli zupełnie nowy wygląd całej strony.
PS: Drako95, z tego co widzę jesteś jednym z najbardziej aktywnych użytkowników. Zobaczymy, czy to się utrzyma ;-). Byle tak dalej, a zajdziesz tak daleko jak ja.