Usprawnij pracę komputera!

Game Booster to program narzędziowy, który usprawni pracę naszego komputera, gdy przyjdzie nam ochota zagrać w grę potrzebującą dużej mocy obliczeniowej. Aplikacja oczyszcza pamięć RAM, zamyka procesy Windows wykonywane w tle, a niepotrzebne w czasie gry, oszczędzając w ten sposób moc procesora. Gdy skończymy grać, wystarczy kliknięcie odpowiedniej opcji programu, a system znów wraca do pełni funkcjonalności.

• Źródło: pobieranie.pl

Przed uruchomieniem gry, włączamy Game Boostera, który wyłącza zbędne procesy.

Pamiętajcie, żeby nie wyłączyć explorer.exe.

A tu link:

http://programy.frazpc.pl/game-booster-130.html

Mam nadzieję, że pomoże to wielu graczom ze słabszym sprzętem.

Cold chyba dałeś zły link ponieważ przenosi na stronę główną.

Nom, zły klikacz.

Mi się to przyda, bo słabszego kompa mam i w niektórych grach mi muli :P.

Sprawdzę jak ściągnę Karosa, może to mi pomoże XD.

Link poprawiony <_<

Dalej przerzuca na stronę główną.

Dajesz linka odrazu do downloadu czy do opisu programu?

Macie:Usunięte na prośbę autora :)

To jest to.

Oo dobrze ,ze zobaczylem temat :D Wlasnie idę grac w S4League i moze dzieki temu bede mogl jednoczesnie gadac na skype bez przycinek.

Pozniej zdam relacje jak to dziala ^^

@Kuboszek

Sami byśmy to znaleźli, ale czekaliśmy aż kolega zrobi ruch XD.

Sprawdziłem i powiem Wam że działa ;)! Naprawdę mi pomógł tzw. mniej mi muliło :P.

A ja tego nie potrzebuje hehe. Ale ściągnę nie wiadomo co będzie za 3 lata :blink:

Czy napewno nie zje*** kompa jak nacisne przejdź na tryb gry?

Pomaga sporo!

Naprawdę dobry program, przed grą zawsze wyłączałem wszystkie niepotrzebne procesy, ale On robi to znacznie lepiej :). Dzięki.

@BTW. nakręcę gameplay jak się zachowuje DIRT 2 na high na karcie 8600GT.

To nakręć chętnie zobaczę ile to pomaga bo na swoim kompie nie mogę.

Tego programu używam od bardzo bardzo dawna, a teraz pomyślałem, że możecie nie wiedzieć, to się dzielę, hehe.

:lol:

I ty dopiero teraz wpadłeś na to że dla takiego Kuboszka to może być zbawienie?? :lol:

No gameplay ma, ale to średnio wypadło z Frapsem, bez Grapsa osiągam spokojnie 27 FPSów co wygląda wyśmienicie,a teraz...Zaraz wrzuce na YT.

No i ja przetestowalem grajac w S4League i nic nie dalo ;/ Jak mnie scinalo tak scina dalej .

Zasrane 512ram ^^

Powiem że coś tam pomogło, mam teraz mniejsze lagsy w Wiedźminie :) Dzięki Cold druhu.

Ło stary 512 ram tyle to ja miałem jak pierwszego złoma kupiłem 8 lat temu

kuboszek, fraps to tak jakby 1.5 odpalonej gry. 27 FPS normalnie to jakies 15 frapsem, wiec sie nie dziw. Ten program mi nie potrzebny bo i tak mam w kazdej mozliwej grze 30 fps+ na najwyzszych ; ) haha i kto ma najlepszy skuter w miescie? tez nie lubie jak ktos szpanuje bucuucuc

Próbowałem wszelkich programów na to by był lepszy FPS, ping, praca komputera. Bez różnicy lub z minimalną. Radzę odpuścić sobie i kupić lepsze łącze.