Witam.
Mam następujące pytanie: czy to normalne, że przy sprzęcie Z97 Gaming 3, i5-4690K 4,4GHz, 16GB RAM i karcie GTX 780Ti, po naciśnięciu w opcjach grafiki "Auto-detect", wskaźniki nie wchodzą mi na maxa, tylko tak jak na załączonym zdjęciu ?
Witam.
Mam następujące pytanie: czy to normalne, że przy sprzęcie Z97 Gaming 3, i5-4690K 4,4GHz, 16GB RAM i karcie GTX 780Ti, po naciśnięciu w opcjach grafiki "Auto-detect", wskaźniki nie wchodzą mi na maxa, tylko tak jak na załączonym zdjęciu ?
Ręcznie ustaw wszystko na full. Kiedyś grałem w terę na stacjonarce typu : i5 2generacji , 8gb ramu i gtx 760 i śmigała z wszystkim na maxa. aż miło
Także ustaw ręcznie wszystko na maxa i na pewno pójdzie !
w wiekszosci gier autodetect nie ustawia wszystkiego na maxa.
Ok, dzięki za odpowiedź.
Generalnie to mam wszystko na maxa, tyle, że jak ustawię Lighting enrichment na 2, to obraz ze wszystkim na maxa jest taki jakby zamglony, mniej wyraźny. Natomiast, jak ustawię tę opcję na 1, to obraz jest super wyraźny, ale za to widać ząbkowanie na brzegach postaci i przedmiotów. W tym momencie nie wiem, czy tylko to Lighting enrichment jest za to odpowiedzialny, czy może w ustawieniach w panelu Nvidii coś mam nie tak.
Macie jakieś pomysły ?
Gra jest niezoptyalizowana, spodziwaj sie ze przy wlaczonym UI gra bedzie ci ciac w end gameowych dungeonach