Usunięcie WoW'a z profilu Battlenet

Witam ^ ^

Hmm ... mój " problem " , chociaż nie stwarza trudności , to drażni mnie estetycznie .

Nie pamiętam już w jakich okolicznościach do tego doszło , ale mam założone dwa profile WoW'a na moim koncie Battlenet ; o

Pomimo upartych poszukiwań , nie mogę znaleźć opcji , by usunąć te zbędne ... więc byłbym wdzięczny za rade , jak tego dokonać ( o ile wgl istnieje taka możliwość )

Z góry dziękuje i pozdrawiam ^ ^

Dla ogólnej wizualizacji , podaje screen ; )

http://zapodaj.net/c...e6dabf.png.html

z takim czymś tylko do supporta blizzarda piszesz.

podajesz o które konto chodzi, powód itp.

W jakich okolicznościach? Najprawdopodobniej przez nowy system RAF lub przez odpalenie startera ( kiedyś tam ), jeśli dostaniesz zaproszenie i je akceptujesz dostajesz starter, z tego co wiem sam się nie usunie. Zapewne jest traktowany tak jak zwykły produkt Blizzarda, czyli jest przypisany do konta i usunie się tylko wtedy gdy zostanie usunięte konto Battle.net, chyba najlepiej będzie zrobić tak jak mówi kolega powyżej, zagadaj do obsługi klienta, ale żeby aż tak bardzo drażnił Cię ten drugi profil?

PS: Hearthstone, Gz! Ja nie dostałem :/

Pisz do supportu, bez problemu powinni Ci usunąć, sprawdzą tylko twoje dane (możliwe, że będą chcieli jakiś dowód tożsamości). Gratuluje RoS.

Hehe , każdy ma swoje , dziwne natręctwa ^ ^

Zagadałem , bo miałem nadzieje , że gdzieś jednak przeoczyłem tą opcje ... i zonk ; )

Dzięki za radę i tolerancyjne odp na tak banalne pyt .

( HS i RoS , to moje fuksy życia ; D )

Wystarczy napisać, nic nie będą chcieli. Ja napisałem o usunięcie jednego i bez problemu usunęli nie pytając o nic.

Witam ^ ^

Hmm ... mój " problem " , chociaż nie stwarza trudności , to drażni mnie estetycznie .

Nie pamiętam już w jakich okolicznościach do tego doszło , ale mam założone dwa profile WoW'a na moim koncie Battlenet ; o

Pomimo upartych poszukiwań , nie mogę znaleźć opcji , by usunąć te zbędne ... więc byłbym wdzięczny za rade , jak tego dokonać ( o ile wgl istnieje taka możliwość )

Z góry dziękuje i pozdrawiam ^ ^

Dla ogólnej wizualizacji , podaje screen ; )

http://zapodaj.net/c...e6dabf.png.html