Usunięty program a przywracanie systemu

Mam pytanko. Usunęłam program, a dokładniej grę, lecz chciałabym ja odzyskać, a nie chce mi się jej znowu ściągać. :( Więc jeżeli przywrócę system do stanu z przed paru dni, to będę miała na kompie ten usunięty program? ^_^ Z góry dziękuje za odpowiedzi. :D

Raczej nie , przywrócenie komputera do poprzedniego stanu sprawia , że komputer wraca do poprzednich ustawień , które zostały zapisane . Tak więc w dyskach nic nie rusza , wszystkie foldery zostają na swoim miejscu , a komputer po prostu odczytuje że dany program/gra nie została zainstalowana . Jeżeli usunęłaś z komputera folder z instalacją danej gry , to raczej będziesz musiała od nowa ściągać . Mam nadzieję że pomogłem .

Tak, dziękuje bardzo. :D Tylko szkoda, że muszę ściągać od początku. :( Niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi Twoją dobroć. ;)

Temat zamknięty. :)

Mam pytanko. Usunęłam program, a dokładniej grę, lecz chciałabym ja odzyskać, a nie chce mi się jej znowu ściągać. :( Więc jeżeli przywrócę system do stanu z przed paru dni, to będę miała na kompie ten usunięty program? ^_^ Z góry dziękuje za odpowiedzi. :D