ile razy mam powtarzac, ze TO NIE JA USUWAM KOMENTARZE! mozecie mnie wyzywac od debili, idiotów i bencwałów, naprawde mnie to nie obchodzi (usuwam jedynie reflinki, reklamy, odnosniki)powtorze po raz enty - usuwaniem zajmuje sie grupka "cenzorów":)no i tak jestkoledzy z zespołu potwierdza, ze na ostatniej Radzie byłem za totalna wolnoscia słowa w komentarzach, zostalem jednak przeglosowany i wprowadzono w/w cenzorów@z reszta autor tematu to ten sam, który chciał mnie usunac ze stanowiska (niestety kolego, spolecznosc zdecydowala inaczej), wiec bedzie płakał o byle co
To proszę o informację kto usuwa te komentarze i z jakiego powodu bo nie jest już to pierwszy przypadek jaki widzę. Takie usuwanie niekorzystnych komentarzy to dla strony informacyjnej taka jak ta " DZIADOSTWO "
@Posłuchaj pro Redaktor:
Wszystko to co napisałeś o AA to kompletna bzdura i udowodniłem Ci to w komentarzu który został usunięty. Teraz chcesz zamknąć kolejny niewygodny temat?
No tak bo tak jest łatwiej. Żenada
@ edit zaraz umieszczę jeszcze raz ten komentarz i proszę udowodnij mi że bzdury które napisałeś są prawdziwe.
Tutaj go dodam w tym poście.
BTW nie mszczę się tylko dziś to zobaczyłem.
@Komentarz do Posta
-
Po pierwsze : System Patron jaki jest w EU/NA wersji ArcheAga jest taki sam jak na wersji RU i KR
-
Po Drugie: Jakbyś doczytał jest to propozycja skierowana o społeczności a nie ostateczne info. ( na ostatnim LS powiedzieli że zostanie to zmienione do 5 pkt / 5 min online/offline )
-
Po Trzecie: Punkty Pracy to nie jest 3 życie. To jest dodatek do gry, farma i domek ale nie jest on wymagany. Każdy bez Patrona może wbić 50 lv, chodzić na wszystkie instancje jak ktoś z patronem itp
-
Po Czwarte: Jak możesz napisać " czujecie to zapach Pay2Win, skoro wszystko w IS można kupić za gold w grze. Gold taka osoba może zdobyć sprzedając jakiś item z instancji a chodzą one po 500G+
-
Po Piąte : Market jest odblokowany w całości po jednorazowym zakupie 1 raz Patron Statusu\
-
Po Szóste: Informacje do tego postu opierałeś na urywkach nie sory na obrazku i nie przeczytałeś całego opisu tego newsa jako to jes propozycja. Twój news w tej sprawie jest jednostronny i kłamliwy ponieważ mamy Alpha i wiele rzeczy się zmienia z dnia na dzień. Na zamkniętym forum jest już informacja iż AH będzie odblokowany la wszystkich czy patron czy nie .
Powiedz mi teraz że twój post był oparty na rzetelnych faktach jakie przeczytałeś , nie sory zobaczyłeś obrazek i już pierdzisz siarą Pay2Win
@Down
Żenaa jesteś ty o nicku Skurvel....grający w Tibie i walisz z różdżki
http://www.youtube.com/watch?v=OcNxSlcUx2w < chyba tam w tle Ciebie widzę.
zrób sobie Bakuś bardziej będzie ci pasowało . BTW ... czy uważasz że jestem niepełnoletni?
https://www.facebook.com/mateusz.xenon
Kończę spekulację na ten temat.