Usuwanie Komentarzy ze strony MMORPG.ORG.PL

Witam

Pod newsem: http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Oto-jakie-bonusy-dostan%C4%85-abonaneci-naszego-darmowego-ArcheAge-a

Umieściłem post krytykujący reaktora Guru, iż w w/w newsie nie zapoznał się z całymi faktami odnośnie gry ArcheAge , wszystkie jego tezy stawiane w tym artykule zostały obalone przez moje mocne dowody i komentarz otrzymał ponad 35 (plusów )

Komentarz został usunięty przez moderatora /admina nie wiem przez kogo. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego, przez kogo i oczekuje odpowiedź na pytanie czy Strona mmorpg.org.pl w ten sposób usuwa niechciane słusznie krytykujące komentarze które mają podstawę dowodową ?

Skoro redaktor krytykuje grę i ta krytyka jest niesłuszna, jednostronicowa i zostaje obalona to zamiast przyznać się o błędu i zmienić komentarz bądź dodać stosowną notatkę usuwa się komentarze użytkowników " bo tak jest łatwiej "

@Edit

Z tego co wiedzę to już nie jedna taka sytuacja jaka miała miejsce na tej stronie.

Też chciałbym to wiedzieć. Jednym słowem, od pewnego czasu zaczyna się na tym portalu niezła szopka.

Pics or didn't happen? Nie no żartuję. O ile dobrze pamiętam to guru już kilka razy kasował komentarze, ale to jego portal, on jest tam Bogiem. Ogólnie wygląda to tak, że jeżeli złożysz tutaj jakieś zażalenie, to odpowiedzią jest najczęściej "my zajmujemy się forum, nie portalem" i wtedy zostajesz skierowany do osoby, która ma władzę na portalu - zgadza się - guru.

Pics or didn't happen? Nie no żartuję. O ile dobrze pamiętam to guru już kilka razy kasował komentarze, ale to jego portal, on jest tam Bogiem. Ogólnie wygląda to tak, że jeżeli złożysz tutaj jakieś zażalenie, to odpowiedzią jest najczęściej "my zajmujemy się forum, nie portalem" i wtedy zostajesz skierowany do osoby, która ma władzę na portalu - zgadza się - guru.

W takim razie Panie @Guru może się wypowiesz w tej kwesti?

Każdy ma swój rozum i sam ocenia czy gra jest słaba, więc to czy guru ją bezpodstawnie krytykuje raczej nie ma znaczenia. A co do usuwania niewygodnych komentarzy to się z tobą nie zgodzę, ponieważ widziałem często bardzo krytyczne komentarze w stronę guru i poziomu portalu i nie zostały usunięte.

Czemu ty sie tak o wszystko czepiasz? najpierw zrobiłeś ankiete jaki to Guru jest be, potem wytykasz mu syslekcje, a teraz kolejny chory temat, co takiego zrobił ci Guru, że pałasz do niego taką nienawiścią? możesz odpowiedzieć na to pytanie? bardzo mnie to interesuje.

ile razy mam powtarzac, ze TO NIE JA USUWAM KOMENTARZE! mozecie mnie wyzywac od debili, idiotów i bencwałów, naprawde mnie to nie obchodzi (usuwam jedynie reflinki, reklamy, odnosniki)

powtorze po raz enty - usuwaniem zajmuje sie grupka "cenzorów":)

Każdy ma swój rozum i sam ocenia czy gra jest słaba, więc to czy guru ją bezpodstawnie krytykuje raczej nie ma znaczenia. A co do usuwania niewygodnych komentarzy to się z tobą nie zgodzę, ponieważ widziałem często bardzo krytyczne komentarze w stronę guru i poziomu portalu i nie zostały usunięte.

no i tak jest

koledzy z zespołu potwierdza, ze na ostatniej Radzie byłem za totalna wolnoscia słowa w komentarzach, zostalem jednak przeglosowany i wprowadzono w/w cenzorów

@z reszta autor tematu to ten sam, który chciał mnie usunac ze stanowiska (niestety kolego, spolecznosc zdecydowala inaczej), wiec bedzie płakał o byle co

Czemu ty sie tak o wszystko czepiasz? najpierw zrobiłeś ankiete jaki to Guru jest be, potem wytykasz mu syslekcje, a teraz kolejny chory temat, co takiego zrobił ci Guru, że pałasz do niego taką nienawiścią? możesz odpowiedzieć na to pytanie? bardzo mnie to interesuje.

Przecież napisał, co zrobił. Usunął komentarz, który był dla niego niewygodny.

Ten portal to jedno wielkie bagno. Ogólnie nie ma nic do guru, ale takie zachowania to po prostu kpina, która nie powinna mieć miejsca.

Przecież napisał, co zrobił. Usunął komentarz, który był dla niego niewygodny.Ten portal to jedno wielkie bagno. Ogólnie nie ma nic do guru, ale takie zachowania to po prostu kpina, która nie powinna mieć miejsca.

Zmień portal, ludzie serio przypieprzacie się o takie mało znaczące rzeczy...

Nikt tutaj nie płaczę tylko na tej stronie to co się dzieje to jakieś jaja są już.

• usuwanie niewygodnych komentarzy
  • pozytywne recenzje za $$
  • krytykowanie wielu gier na które nie zasługują
  • jakoś newsów

O jakiegoś czasu ta strona zaczyna schodzić na psy to już nie jest to co kiedyś tutaj było. Jeśli strona wielka strona bo taką jest robi takie przekręty jak usuwanie komentarzy krytykujących dany artykuł ( w moim komentarzu były czyste pakty zaprzeczające bzdurom jakie Guru napisał )

Nikt tutaj nie płaczę tylko na tej stronie to co się dzieje to jakieś jaja są już. usuwanie niewygodnych komentarzypozytywne recenzje za $$krytykowanie wielu gier na które nie zasługują jakoś newsów O jakiegoś czasu ta strona zaczyna schodzić na psy to już nie jest to co kiedyś tutaj było. Jeśli strona wielka strona bo taką jest robi takie przekręty jak usuwanie komentarzy krytykujących dany artykuł ( w moim komentarzu były czyste pakty zaprzeczające bzdurom jakie Guru napisał )

stek bzdur, mścisz sie za niedawną ankietę, która nie wyszła po Twojej mysli? na to wyglada

moderator - czas zamykac, juz to przerabialismy, a ja nie mam zamiaru po raz kolejny ujadac sie z tym człowiekiem

ile razy mam powtarzac, ze TO NIE JA USUWAM KOMENTARZE! mozecie mnie wyzywac od debili, idiotów i bencwałów, naprawde mnie to nie obchodzi (usuwam jedynie reflinki, reklamy, odnosniki)powtorze po raz enty - usuwaniem zajmuje sie grupka "cenzorów":)no i tak jestkoledzy z zespołu potwierdza, ze na ostatniej Radzie byłem za totalna wolnoscia słowa w komentarzach, zostalem jednak przeglosowany i wprowadzono w/w cenzorów@z reszta autor tematu to ten sam, który chciał mnie usunac ze stanowiska (niestety kolego, spolecznosc zdecydowala inaczej), wiec bedzie płakał o byle co

To proszę o informację kto usuwa te komentarze i z jakiego powodu bo nie jest już to pierwszy przypadek jaki widzę. Takie usuwanie niekorzystnych komentarzy to dla strony informacyjnej taka jak ta " DZIADOSTWO "

@Posłuchaj pro Redaktor:

Wszystko to co napisałeś o AA to kompletna bzdura i udowodniłem Ci to w komentarzu który został usunięty. Teraz chcesz zamknąć kolejny niewygodny temat?

No tak bo tak jest łatwiej. Żenada

@ edit zaraz umieszczę jeszcze raz ten komentarz i proszę udowodnij mi że bzdury które napisałeś są prawdziwe.

Tutaj go dodam w tym poście.

BTW nie mszczę się tylko dziś to zobaczyłem.

@Komentarz do Posta

1. Po pierwsze : System Patron jaki jest w EU/NA wersji ArcheAga jest taki sam jak na wersji RU i KR
  2. Po Drugie: Jakbyś doczytał jest to propozycja skierowana o społeczności a nie ostateczne info. ( na ostatnim LS powiedzieli że zostanie to zmienione do 5 pkt / 5 min online/offline )
  3. Po Trzecie: Punkty Pracy to nie jest 3 życie. To jest dodatek do gry, farma i domek ale nie jest on wymagany. Każdy bez Patrona może wbić 50 lv, chodzić na wszystkie instancje jak ktoś z patronem itp
  4. Po Czwarte: Jak możesz napisać " czujecie to zapach Pay2Win, skoro wszystko w IS można kupić za gold w grze. Gold taka osoba może zdobyć sprzedając jakiś item z instancji a chodzą one po 500G+
  5. Po Piąte : Market jest odblokowany w całości po jednorazowym zakupie 1 raz Patron Statusu\
  6. Po Szóste: Informacje do tego postu opierałeś na urywkach nie sory na obrazku i nie przeczytałeś całego opisu tego newsa jako to jes propozycja. Twój news w tej sprawie jest jednostronny i kłamliwy ponieważ mamy Alpha i wiele rzeczy się zmienia z dnia na dzień. Na zamkniętym forum jest już informacja iż AH będzie odblokowany la wszystkich czy patron czy nie .

Powiedz mi teraz że twój post był oparty na rzetelnych faktach jakie przeczytałeś , nie sory zobaczyłeś obrazek i już pierdzisz siarą Pay2Win

@Down

Żenaa jesteś ty o nicku Skurvel....grający w Tibie i walisz z różdżki

http://www.youtube.com/watch?v=OcNxSlcUx2w < chyba tam w tle Ciebie widzę.

zrób sobie Bakuś bardziej będzie ci pasowało . BTW ... czy uważasz że jestem niepełnoletni?

https://www.facebook.com/mateusz.xenon

Kończę spekulację na ten temat.

warn_ico.png
DP ~ NS

wiesz, co jest żenadą? człowiek o nicku z cyferkami, 27 postami na forum, który nie potrafi edytować komentarz, tylko robi double-posta, którego nie widziałem nigdy wcześniej, a który zaczął być podejrzanie aktywny po zakończeniu roku szkolnego

najpierw chcesz mnie odwoływać (76% osób Cię niestety nie poparło), teraz zarzucasz usuwanie komentarzy, bredzisz o jakichś recenzjach za $$$$ - kim Ty człowieku jesteś? urwałeś się z konkurencyjnego serwisu, który płacze, bo jakiś guru-hejter ze swoim antydziennikarskim pogladem robi Najlepszy serwis MMO w Polsce?

Dzieciak walczysz z wiatrakami więc skończ już te wywody bo nic na to nie poradzisz...

Dlaczego ta grupa "cenzorów" nie usuwa komentarzy dość wulgarnych i nie wchodzących w żaden sposób w skład słowa "Kultura"?

Wakacje się zaczęły więc wiedziałem, że czegoś brakuje a tu na zawołanie shitstorm.

Znów płacz na guru? Eee tam myślałem, że mod znów coś przeskrobał.

Gościu nic nie poradzisz. To nie jest "typowy" portal internetowy o grach.

KWgLCOw.gif

Poziom matiego3464

76202508869846719160.png

Dla mnie to dziwne zjawisko. Taki syf jest w tych komentarzach... może w końcu ktoś by to ogarnął i trzymał rękę na pulsie. Chyba, że Wam tylko zależy na liczbach komentarzy a nie na jakości... rozumiem komentarz jest po to, aby wyrazić swoją opinię... ale tyle ludzi tam bluzga i "trolli" ;) Wypadałoby się za to zabrać... albo wyłączyć opcję komentowania jak część użytkowników nie umie się zachować.

Parę informacji.

Jestem pewny w 100% że to nie guru usunął ten komentarz. Oraz potwierdzam, że był za całkowitą wolnością słowa. Został przegłosowany. Szczerze mówiąc nie wiem kto usunął ten komentarz, widocznie oprócz tych Twoich argumentów pojawiły się również tam treści niepożądane.

Chmarus już Ci powiedział, że tutaj nie ma demokracji. Możesz sobie kontynuować swoją prywatną vendettę na guru, ale nie tutaj. Ponieważ mam już serdecznie dość takiego gadania. Nie wiem kim jesteś, nie wiem skąd się pojawiłeś, ale bagna robić nie będziesz. ;)

Co do słowa 'abonanenci' fajnie się przyczepić i nazwać kogoś debilem bo walnął literówkę nie? Oj ludzie. Czasami mi się rzygać chce jak patrzę na to co Wy piszecie. Mam tylko nadzieję, że z czasem, może z przypływem jakiejś 'magicznej' wiedzy zrozumiecie jak bardzo śmiesznie i żałośnie się zachowujecie. Nienawiść rodzi nienawiść. Czekam na moment gdy życie Wam to wszystko podliczy.

Witam

Pod newsem: http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Oto-jakie-bonusy-dostan%C4%85-abonaneci-naszego-darmowego-ArcheAge-a

Umieściłem post krytykujący reaktora Guru, iż w w/w newsie nie zapoznał się z całymi faktami odnośnie gry ArcheAge , wszystkie jego tezy stawiane w tym artykule zostały obalone przez moje mocne dowody i komentarz otrzymał ponad 35 (plusów )

Komentarz został usunięty przez moderatora /admina nie wiem przez kogo. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego, przez kogo i oczekuje odpowiedź na pytanie czy Strona mmorpg.org.pl w ten sposób usuwa niechciane słusznie krytykujące komentarze które mają podstawę dowodową ?

Skoro redaktor krytykuje grę i ta krytyka jest niesłuszna, jednostronicowa i zostaje obalona to zamiast przyznać się o błędu i zmienić komentarz bądź dodać stosowną notatkę usuwa się komentarze użytkowników " bo tak jest łatwiej "

@Edit

Z tego co wiedzę to już nie jedna taka sytuacja jaka miała miejsce na tej stronie.