Cześć,
nigdy nie miałem okazji grać WoW'a, ponieważ nigdy nie byłem w stanie sam opłacać abonamentu, a rodziców nawet nie pytałem, obecnie pracuje i dobrze zarabiam dlatego zacząłem zastanawiać się nad właśnie WoW'em, zrobiłem konto trial, kilka postaci, aby sprawdzić kim najlepiej się bawię. Stwierdziłem, że chce grać warlockiem, ale mój główny nick w grach MMO jest na druidzie, którego zrobiłem do testów, a postaci nie da się skasować bo muszę odebrać jakiegoś maila, albo mam jakieś itemy z is, czy tam z czego. Problem w tym, że kiedy wchodzę na mail boxa pokazuje mi się, że moje konto musi zostać upgradowane, abym ją wyświetlił. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, czy na trailu jestem w stanie skasować postać, jeśli tak to jak mam to zrobić.
Druga sprawa to strasznie denerwuje mnie jak w grze jest nasrane milionem serwerów. ( rozumiem, stara gra ), ale problem jest taki, że nie mam pojęcia na jakim grać. Zależy mi na dużej populacji, dużej ilości polskich graczy, ale nie chce grać na BL'a, za dużo się o nim naczytałem.
Jeśli ktoś chce zacząć od nowa proszę pisać na PW, albo w tym temacie.