Usuwanie postaci, nowa przygoda

Cześć,

nigdy nie miałem okazji grać WoW'a, ponieważ nigdy nie byłem w stanie sam opłacać abonamentu, a rodziców nawet nie pytałem, obecnie pracuje i dobrze zarabiam dlatego zacząłem zastanawiać się nad właśnie WoW'em, zrobiłem konto trial, kilka postaci, aby sprawdzić kim najlepiej się bawię. Stwierdziłem, że chce grać warlockiem, ale mój główny nick w grach MMO jest na druidzie, którego zrobiłem do testów, a postaci nie da się skasować bo muszę odebrać jakiegoś maila, albo mam jakieś itemy z is, czy tam z czego. Problem w tym, że kiedy wchodzę na mail boxa pokazuje mi się, że moje konto musi zostać upgradowane, abym ją wyświetlił. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, czy na trailu jestem w stanie skasować postać, jeśli tak to jak mam to zrobić.

Druga sprawa to strasznie denerwuje mnie jak w grze jest nasrane milionem serwerów. ( rozumiem, stara gra ), ale problem jest taki, że nie mam pojęcia na jakim grać. Zależy mi na dużej populacji, dużej ilości polskich graczy, ale nie chce grać na BL'a, za dużo się o nim naczytałem.

Jeśli ktoś chce zacząć od nowa proszę pisać na PW, albo w tym temacie.

Graj na Defias Brotherhood - dużo osób, równy podział frakcji no i polskie gildie też są ;)

A co do pytanka pierwszego to tak. Jak zakupisz abonament to będziesz mógł wejść na druida wziąć te maile i usunąć go. Odrazu po usunięciu możesz zrobić warlocka z tym nickiem ;)

Dzięki wielkie, zrobiłem worgen'a warlocka, czy do końca gry będę pod postacią wilkołaka, czy później jestem wstanie to kontrolować?

Jak latasz w mieście czy ogólnie jesteś non combat to możesz być człowiekiem ale podczas walki tylko worgen

Mam kolejne pytanie, mianowicie
Która z klas jest hybrydą? Mag/wojownik, albo jego ataki bazują na magii, ale nie rzuca on czarami. Pytam, ponieważ mam jakieś cholerne zboczenie odkąd zagrałem w pierwsze RPG gdzie była klasa maga i obecnie uwielbiam klasy hybrydowe, ponieważ sam wojownik mi się w ogóle nie podoba, ani łowca, ani nic w tym przypadku. Hunter jest bardzo interesujący, ale wydaje mi się, że bazuje tylko i wyłącznie na fizycznych atakach. Zastanawiałem się również nad szamanem, ale nie chce grać krasnoludem ani gnomem, a horda mi nie odpowiada. Warlock'iem gra mi się całkiem przyjemnie i jeśli nie ma innej klasy, która łączy magie i fizyczne ataki to raczej przy niej pozostanę. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Warlock łączy magie i fizyczne ataki?. Pierwsze co przychodzi mi na myśl to własnie Szaman i Palladyn. Szaman w alliance to Panda/krasnolud/Dranei natomiast Palladyn to Human/Krasnal/Dranei , raczej innych typowo magicznych wojowników w wowie nie zobaczysz

Cześć,

nigdy nie miałem okazji grać WoW'a, ponieważ nigdy nie byłem w stanie sam opłacać abonamentu, a rodziców nawet nie pytałem, obecnie pracuje i dobrze zarabiam dlatego zacząłem zastanawiać się nad właśnie WoW'em, zrobiłem konto trial, kilka postaci, aby sprawdzić kim najlepiej się bawię. Stwierdziłem, że chce grać warlockiem, ale mój główny nick w grach MMO jest na druidzie, którego zrobiłem do testów, a postaci nie da się skasować bo muszę odebrać jakiegoś maila, albo mam jakieś itemy z is, czy tam z czego. Problem w tym, że kiedy wchodzę na mail boxa pokazuje mi się, że moje konto musi zostać upgradowane, abym ją wyświetlił. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, czy na trailu jestem w stanie skasować postać, jeśli tak to jak mam to zrobić.

Druga sprawa to strasznie denerwuje mnie jak w grze jest nasrane milionem serwerów. ( rozumiem, stara gra ), ale problem jest taki, że nie mam pojęcia na jakim grać. Zależy mi na dużej populacji, dużej ilości polskich graczy, ale nie chce grać na BL'a, za dużo się o nim naczytałem.

Jeśli ktoś chce zacząć od nowa proszę pisać na PW, albo w tym temacie.