Cześć. Dzisiaj nietypowy wątek. Wielu z nas ma, facebooka. Mam prośbę, gdyż moja koleżanka jest utalentowanym fotografem i bardzo jej na tym zależało. Prosiła mnie abym dał linka gdzie tylko mogę i poprosił ludzi, aby kliknęli Lubię to przy zdjęciu. Więc proszę was. Wejdźcie w link poniżej i kliknijcie Lubię to. Pod zdjęciem jest też opis procedury, jaką należy wykonać, aby owy guzik się pojawił. Będę wdzięczny każdej osobie, która spełni moją prośbę.
Uszczęśliwmy Ją
Zrobione. No i życz jej powodzenia!
Dziękuję Każdy głosik się liczy. Nie chciałbym jej zawieść bo jest naprawdę pomocną osobą. Liczę na więcej zainteresowanych pomocą.
Lubię to!
Ponownie dzięki.
Lubię to
@Down Ja też tak na początku pomyślałem xD.
Ale tytuł tematy radziłbym zmienić, bo pierwszy raz myślałem, że chodzi o jakąś seksualną propozycję
XD Co wy :Dzresztą nie chyba nie mam mocy zmiany tytułu.
Uszczęśliwiona : D
Dzięki
Uszczęśliwiona !
Lubie to ^^
I tak sobie przegladnalem, to wszystkie maja 0-15, a twoja kolezanka az 65+, wiec pieknie
Guru, z takimi propozycjami to chyba nie to forum ^^ ale głodnemu chleb na myśli
;>
Cześć. Dzisiaj nietypowy wątek. Wielu z nas ma, facebooka. Mam prośbę, gdyż moja koleżanka jest utalentowanym fotografem i bardzo jej na tym zależało. Prosiła mnie abym dał linka gdzie tylko mogę i poprosił ludzi, aby kliknęli Lubię to przy zdjęciu. Więc proszę was. Wejdźcie w link poniżej i kliknijcie Lubię to. Pod zdjęciem jest też opis procedury, jaką należy wykonać, aby owy guzik się pojawił. Będę wdzięczny każdej osobie, która spełni moją prośbę.Mój odnośnik
koleżanka mówisz? coś mi się wydaję, że masz inne plany ;>?
a tak bez offtopu, życzę powodzenia : )
Co Ty .. inne plany w życiu. Ja czysto społeczną pracę czynie. Dobra to czekam na dalsze głosy.
A nawet jak by miał inne plany to co? Chce jej pomóc i to się liczy
Ja również dałem lubię to:D
sry ale nie zagłosowałem,
dlaczego ?
napisałeś że jest utalentowana
w czym ?
bo na pewno nie w cykaniu fotek
dlaczego ?
wszedłem w ten link i co zauważyłem ?
zwykłą fotkę kogoś jadącego na rowerze,
przepraszam ale nie widzę w tej fotce talentu ;s
chcesz utalentowanego początkującego fotografa ?
ale wiesz czym się wyróżnia od Twojej koleżanki ?
nie biega po konkursach które nic nie dają, ciągle się doskonali nie spoczywając na laurach, bo w tym fachu nie można być dobrym dla każdego, ma ze sobą aparat zawsze i wszędzie, i robi to co czuje, dlatego też w tych zdjęciach widać emocje, których niestety zabrakło mi w zdjęciu pod linkiem który umieściłeś powyżej
nie oznacza to że nie życzę powodzenia, a jak najbardziej
zapewne pod spodem posypią się epic literackie komentarze odnośnie tego co napisałem,
(nie)stety nie ruszy mnie to bo takie jest moje zdanie, z którym nie każdy się musi zgadzać
ok też dałem lubię. A ja na początku myślałem, że to chodzi o jakąś akcję charytatywną, pomoc dziecku:)
Zawsze wraca do mnie ten odwieczny dylemat, gdy oglądam takie zdjęcia. Albo ja zupełnie nie znam się na "sztuce", albo to jakaś epidemia, objawiająca się niezauważaniem gównianej roboty, której ja akurat zdołałem uniknąć. Niemniej jednak, wylałem żale i zagłosowałem w tej słusznej/niesłusznej sprawie, bo w sumie co mi tam, choć kliknęlibyście na pajacyka lepiej :x
dlatego mam w zakładkach posadzdrzewo.pl i pajacyk.pl,
i nie rozczulam się nad jakimiś "sweet-z-d*py-fociami" godnymi tylko i wyłącznie zlokalizowania ich gdzieś w folderze na dysku prywatnego pieca