Witajcie.
Z gory przepraszam za brak Polskich znakow, ale sytuacja mnie do tego zmusila.
Dlugo zastanawialem sie, by stworzyc ten temat i zareklamowac moja osobe. Nazywam sie Piotr i mam 21 lat. Niektorzy z was moga znac mnie pod nickiem "JaTuBanuje", poniewaz pod takim nickiem biore udzial w Modowaniu Streamow naszego kochanego Videomakera / Streamera - Xaorus'a.
Posiadam dosc nietypowy glos Radiowy, lektorski, niektorzy powiadaja, ze jak Ksiadz na kazaniu, ktory chetnie bym wykorzystal przy pomocy w tworzeniu razem z wami jakiegos projektu. Moze byc to spokojnie zbior poradnikow, zwykly voice acting, ale rowniez moze byc to urozmaicenie waszych streamow jak szukacie kogos, kto glosem zaciekawi publicznosc. Jednak najchetniej chcialbym sprawdzic sie w roli komentatora.
Jestem bardzo elastyczna osoba, ktora potrafi dostosowac sie do praktycznie kazdej sytuacji.
Robie to z czystego nadmiaru wolnego czasu i chcialbym doszlifowac dykcje i wymowe. Nie jestem w stanie na ta chwile przedstawic wam probki swojego glosu, ale zapewne umowimy sie, by pogadac na jakims komunikatorze glosowym, gdzie przedstawie swoje umiejetnosci.
A moze ktos z redakcji i Videomakerow MMORPG.org.pl poszukuje takiej osoby hmm ?
Oferty... prosilbym w miare powazne wysylac mi na PW
ps. Jezeli temat zrobilem w nieodpowiednim dziale. Prosze o przeniesienie.