1. Skąd mam wziąć Derbis of Magic (lv7 quest)?
2. Jak odp. na whisper?
2. Jak odp. na whisper?
ja jeszcze nie wiem ale ci powiem, mała podpowiedz giera ma to do siebie, że wszystko jest napisane w quest, ew. było w pierwszej czesci zadania a potem trzeba pametac, jak nie pamietasz to lipa sprobuj wywlaic questa moze ci ponownie napisze co i jak, jak nei napisało to polazłes za daleko w story i trzeba by new hero heh (mialem juz tak z jednym questem) :/-.- chyba jedyny minus tej gierki ;p, czasem tez trzeba włożyć zdobyty już(nie pokazuje ze sie zdobyło tzn nadal nie jest complete) w odpowiednie miejsce u npc tak jak z questem u kowala heh, takze na wszelki wypadek sprawdz inv;d, jak go juz masz to sprubuj wywalic i zdobyc jeszcze raz powinn sie udac. ew jak sie nie uda to w dungu wywal
Ten Derbis zdobyłam przez Item Extract.
A wiesz może jak działa whisper?
ta troche mi zajeło zorientowanie sie w czacie, tam gdzie jest okienko samego czatu zaraz obok(po lewej dosc male biale ) masz dziwne ikony jak klikniesz na M i wszystko jasne, tzn przelacza sie pomiedzy tm czego potrzebujesz ^^
Teraz już OBT, może ktoś gra i może mi powiedzieć jak działa Enchant, bo jaki nie włoże tam przedmiot to zły.
2. Jak odp. na whisper?