Hmm coś o mnie Nick:
miałem dylemat z nickiem na początku wymyśliłem Nomed albo Nomed18 i to był mój pierwszy mail odwrotnie słowo Demon plus mój ówczesny wiek ale jakoś nie pasowało mi pomimo istnie mrocznego pomysłu
i tak wpadłem na pomysł VampirLord i jak się okazało oryginalny nick tylko ja go używam jedynie na gmailu ktoś mnie wyprzedził
( ale kiedyś się spytam o te konto
Vampir - człon wiadomo od Wampira ale oczywiście angielska nazwa fascynacja Wampirami plus fakt że w życiu mało razy mi się coś śniło a za młodu to w większości Wampiry i różne sny-historie z nimi obecnie to mam max 5snów na rok jakoś tak dziwnie mam w życiu
Lord - musiałem coś dobrać bo sam Vampir był by nie oryginalny czyli władca albo Pan Wampirów i tak wymyśliłem VampirLord i tak zostało do dziś oryginalność nicka potwierdza się np. jak robiłem testy Gier MMORPG to nick był wolny czyli tylko ja go używam jak się zdarzyło że był jakimś cudem zajęty może 1 tak było to dawałem VampirLord666 666 - wiadomo co charakteryzuje odnosi się to do mojego zainteresowania mrokiem nie mylić że jestem jakimś tam szatanistą poprostu lobię Metal i czarne kolorki tak jestem normalnym chrześcijaninem chodzę do kościoła i mam długie włosy itd
to chyba na tyle
Co do MMORPG: grałem w bardzo dużo szczególnie w wakacje aktualnie poszukuje bo mam stałą ekipe gramy w LoL i Vindictus.
więcej info o mnie na: