Vanguard F2P

Siema!

Własnie przeczytałem newsa o Vanguardzie, zobaczyłem pare gameplay'i i stwierdziłem, że można się za to brać ponieważ F2P nie jest tak tragicznie zbudowany. NIGDY wcześniej (!) o tej grze nie słyszałem i pewnie nie słyszałbym gdyby nie strona :P Jest jeszcze ktoś chętny zagrać? Pisać w temacie albo na gadu: 1782179.

P.S

Pytanie do grających, opłaca się? Coś ktoś może napisać cokolwiek o tym?

Gra jak najbardziej godna polecenia jednak nastawiona w 95% na PvE ,eksplorację świata i robienie dung. Ogólnie jeśli masz wybór Age of Conan z beznadziejnym F2P i Vanguard w sumie też z strasznymi ograniczeniami to polecam jednak AoC przede wszystkim za możliwość gry PvP której nie umożliwia Vanguard. Oczywiście jeśli na PvP ci nie zależy ,a i lipny end-game Cię nie przeraża to Vanguard daję radę. Ja pozostałem przy AoC ale przygodę z Vanguard wspominam dobrze ,głównie doskwierał brak ludzi na serwerze ,teraz pewnie jest zdecydowanie lepiej....

W innym temacie już ludzie się zbierają

nie przyuważyłem. temat do zamknięcia a jak ktoś wejdzie odsyłam do linku wyżej.

P.S

Ale na gg mozecie pisać

Siema!

Własnie przeczytałem newsa o Vanguardzie, zobaczyłem pare gameplay'i i stwierdziłem, że można się za to brać ponieważ F2P nie jest tak tragicznie zbudowany. NIGDY wcześniej (!) o tej grze nie słyszałem i pewnie nie słyszałbym gdyby nie strona :P Jest jeszcze ktoś chętny zagrać? Pisać w temacie albo na gadu: 1782179.

P.S

Pytanie do grających, opłaca się? Coś ktoś może napisać cokolwiek o tym?