Vanguard gra ktoś?

Właśnie ściągam grę Vanguard Saga of Heroes i tu pojawia się pytanie.

Jak z populacją tej gry???

Grają tam polacy??

Jeśli ktoś z was ma dostęp do poradników lub chciałby podzielić się ciekawymi informacjami dotyczącymi tej gry to bardzo chętnie poczytam :)

gra jest f2p ma straszne restrykcjie i jest prawie nie grywalna jak nie zapłacisz chociaż inni będą twierdzić inaczej bo to zależy od ciebie jaką opinie wybierzesz ale jak już mam polecić to grę tego samego wydawcy everquest 2 tam jest dużo gildi polskich nawet część ludzi z tego forum gra.

z tego co czytałem znieśli większość resrykcji na koncie f2p jest full acces do 90% rzeczy. na koncie f2p mozna juz mieć domek można grać wszystkimi rasami i klasami itd. Na dowód mam coś takiego:

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Vanguard-Free2Play-wreszcie-sta%C5%82-si%C4%99-Free2Play

W Vanguarda grają pojedyncze osoby, dużo Polaków było tylko przez pół roku po premierze gry... w 2007 roku. Problemem w tej grze nie jest to czy da się grać F2P, ale czy znajdziesz ludzi do grania, bo ta gra wymaga grupowania się częściej niż obecnie jest to w większości gier przyjęte. I nie myślę o Polakach, tylko w ogóle. Ale nawet gdyby mieć ekipę, to główny powód dlaczego nie gram to optymalizacja i bugi (ogólne niedorobienie od premiery gry, które prędzej czy później gdzieś zaskakuje). Ta gra to w dużej mierze prototyp i tak pozostała do teraz, mimo że zaczęto coś przy niej robić, po kilku latach kompletnego zapomnienia. Vanguard ma mnóstwo fajnych i unikatowych rzeczy, ale zawsze jakoś prędzej czy później wolałem i wracałem Everquesta 2, mimo 5 czy 6 prób dawania szansy Vanguardowi. Gdybym nie spędzał więcej czasu na użeraniu się z bugami niż na samej grze to pewnie bym grał.

hmm tak wychwalacie tego Everquesta 2 to może zainstaluje i spróbuję pograć. Macie jakieś rady na początek dla zielonego w świecie Everquesta??

Tak, przejrzyj poradniki na http://babagra.pl/forum/viewforum.php?id=8

bo tylko everquest jest zwłaszcza że w następnym roku wchodzi next i nie zawracaj sobie głowy jakimś vangaurdem.

Podchodziłem do Vanguarda dwa razy i za drugim razem wytrzymałem aż tydzień. Widziałem w Vanguardzie duży potencjał, który został stracony poprzez słabe wykonanie i naprawdę dużą ilość bugów. Niestety nie polecam tej gry bo z tego co widziałem, to w lokacji startowej spotkałem tylko jedną osobę a przecież jak na startową lokacje, to bieda s traszna

Ok ustawiłem everquesta 2 na ściaganie zobaczę co to za gierka :)

Właśnie ściągam grę Vanguard Saga of Heroes i tu pojawia się pytanie.

Jak z populacją tej gry???

Grają tam polacy??

Jeśli ktoś z was ma dostęp do poradników lub chciałby podzielić się ciekawymi informacjami dotyczącymi tej gry to bardzo chętnie poczytam :)