Vayne Problem

Witam, Kupilem Vayne i nie ogarniam jej normalnie mam takie staty ze -.- 1/10 XD mógł by ktoś podać build którym bede duzo bic?;) i napisać jak najlepiej grać ;d ?

Jak najlepiej grać to sam po jakimś czasie zobaczysz jak ją ogarniesz :)

Zaczynam zawsze biorąc drugi skill ( silver bolts )

Co do buildu to ja dość często na DPSy robie tak:

Butki + 3 hp poty -> berserki (+20% atk spd) -> Phantom Dancer -> Black Cleaver -> Bloodthister -> Phantom Dancer -> Infinity Edge

po co mamy pisać build do AD carry? kwestia czasu, ale Vayne jest stosunkowo prostym do ogarnięcia carry. tak czy siak dam link BUILD

Tak trudno wpisać Vayne carry build? - chyba tak. Powinni karać za takie coś

@ powinieneś poszukać na forum(tym) bo już został założony temat o problemach/dylematach z postaciami

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/vayne-the-ultimate-carry-full-guide-85461

Tadam. Pełny build z itemami, masteries, runami i opisem co i jak.

Farfoci podał identyczny link, brawo :)

PS. W Vayne warto maxowac Silver Bolt i robić atk spd na początek... wychodzi z tego niezły dmg :)

Też kupiłem vayne i też jej nie ogarniam.Trzeba się dobrze zgrać z teamem.Najgorsze jest to że vayne ma tylko 1 skilla do ataku.

Co z tego ,że jeden skill do ataku skoro sieje istne spustoszenie? Na początku głównie liczy się attack speed i srebrne strzały robią resztę. Doskok świetny do ucieczek jak i pościgów, posiada stuna, jej ult odpalony w dobrym momencie czyni z niej maszynkę do zabijania. Jak dla mnie najlepszy dostępny ranged dps.

Butki + 3 hp poty -> berserki (+20% atk spd) -> Phantom Dancer -> Black Cleaver -> Bloodthister -> Phantom Dancer -> Infinity Edge

staty 31 zabic 4 dedy 4 asysty:D

o popatrz :D

Większość osób, w tym PRO playerow, najpierw składa np. black cleavera lub coś innego z dmg ale ja wolę swój sposób i nie patrze na krytykę.

W zależności od gry ( przeciwników ) możesz kombinować z kolejnością bądź samymi itemami. Czasami również przyda się jakiś survi item aby nie paść 'na hita ' :D

Posprawdzaj sam z jakimi itemami będzie Ci się najlepiej grało. Ja nigdy nie brałem gotowego buildu :)

PS. Co z tego że ma jednego skilla, który wyrządza dmg? Vayne ma doskonałe skille, które przydadzą się do ataku jak i ucieczki :)

Witam, Kupilem Vayne i nie ogarniam jej normalnie mam takie staty ze -.- 1/10 XD mógł by ktoś podać build którym bede duzo bic?;) i napisać jak najlepiej grać ;d ?