Vayne - Quadra kill - delayed penta ;c

Siemano ! Ostatnio nagrałem kolejną grę z League of legends, tym razem ranked duo . Gram Vayne, którą udało mi się uzyskać full builda, oraz zdobyć Quadra killa, zabrakło mi naprawdę paru sekund, do penty. Zapraszam do oglądania !

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=EqmNUlxv0lQ&feature=plcp

nie wiem po co wklejac takie filmiki z gier od tego masz swoj kanal YT a na forum robi sie syf . Wyobraz sobie ze teraz kazdy uzytkownik wkleja dobra gre z rankeda w przeciagu dwoch dni niebylbys wstanie odnalezc zadnego innego tematu pod ta sterta smieci. Takie linki to mozesz sobie w opisie wkleic a nie zakladac odrazu temat.

Moim zdaniem Warn byc powinien , bo to nie pierwszy film wrzucony przez tego uzytkownika a syf sie robi , choc szczerze watpie ze ktos sie wogole tym dzialem zajmuje wyglada mi to na samopas (hulaj duszo Moda niema :) )

Gratuluje satysfakcjonujacej Cie gry

Znalazłem moment w którym masz niepełnego penta, koledze najwyraźniej żal d*pę ściska, sama gra stoi na nonskillowym poziome nic specjalnego prawie jak gra na botach.

Gdybyś tylko przestał kasłać mi do ucha podczas oglądania to byłoby spoko.

A tak poważnie czemu nie może sobie wklejać?

Niech sobie wrzuca tylko niech nie robi osobnego tematu za każdym razem, a zrobi jeden wspólny.

Sory ale to jest nudne i ciągnie się jak flaki z olejem. Zamiast wkleić tylko moment z tą quadrą, Ty dajesz nam całą grę z niezbyt żywiołowym komentarzem...

Bo temat o League of Legends powinien sluzyc do porad i ogolnego helpu dla graczy , a co ze soba wnosi ten filmik ? jest to jakis material pomagajacy lub rozwiazujacy jakis problem ? raczej nie jak napisalem wczesniej niech kazdy uzytkownik zacznie wklejac filmiki ze swojej lepszej gry wyobrazasz to sobie w ciagu 3 dni bylby taki syf ze nie wiedzialbys co jest co.

Najlepiej niech Administracja stworzy i podczepi temat gdzie ludzie beda mogli wklejac linki do swoich filmikow i wtedy bedzie dobrze

TA FARMA W 15 MINUCIE! 80! Holy mother of f*ck!

A tak to filmik spoko gdyby nie to :

Kasłanie do mikrofornu.

Przed mutacją.

No, jeszcze to , że dziecko 13letnie parska kur**mi i chu*ami na lewo i prawo.

Chłopak najwyraźniej ma ochotę na zostanie let's playerem, nie dość że zaśmieca tym forum to na dodatek jak napisał Jaksha nic tym nie wnosi do tematu.

Najlepiej niech Administracja stworzy i podczepi temat gdzie ludzie beda mogli wklejac linki do swoich filmikow i wtedy bedzie dobrze

Popieram.

Czemu nie ustawisz język na polski?

@up Bo większość ludzi uważa, że angielska jest lepsza (ja też).

Akcja od ~40:10.

@up Bo większość ludzi uważa, że angielska jest lepsza (ja też).Akcja od ~40:10.

Dlaczego angielska jest lepsza? jedyne co jest lepsze to dzwieki typu quadra kill , pentakill itp bo glos postaci moim zdaniem jest do bani :)

Dlaczego angielska jest lepsza? jedyne co jest lepsze to dzwieki typu quadra kill , pentakill itp bo glos postaci moim zdaniem jest do bani

Staży wyjadacze zapewne wolą wersję angielską ja osobiście preferuje polską, zresztą najlepsza jest koreańska wymiata

Dlaczego angielska jest lepsza? jedyne co jest lepsze to dzwieki typu quadra kill , pentakill itp bo glos postaci moim zdaniem jest do bani

Nasus w wersji PL i EN. Posłuchaj obu. Powiedz który tak naprawdę robi większe wrażenie na słuchającym. A to nie jest jedyny przypadek...

Polska wersja jest niedorobiona pod każdym względem. Okropne tłumaczenie tekstów postaci przez ludzi którzy ukończyli podstawę angielskiego w Gimnazjum oraz te "Nagrania" głosów przez czołówkę polskich aktorów grających w dzisiejszych "Komediach" i "Serialach".

Jak to Gimper kiedyś napisał: "Polska wersja nie jest zła. Jest Ch****a".

a ja tam nic do niej nie mam :) wszystko mi jedno czy PL czy EN wole jednak grac na PL bo jak kupuje postac czy gram nia z rotacji to latwiej jest mi ogarnac jej skille bo jednak Polski to moj ojczysty jezyk i znam go lepiej od angielskiego . Wracajac do Chujowosci to mogliby wkoncu Sivir poprawic bo wyglada jakby ja w paincie zrobili

Znalazłem moment w którym masz niepełnego penta, koledze najwyraźniej żal d*pę ściska, sama gra stoi na nonskillowym poziome nic specjalnego prawie jak gra na botach.

Zgadzam się. Katarina miała szansę go zabić, ale nie wykorzystała tego tylko od razu użyła ulta.

wylaczylem po 1 banie dariusa - welcome 1200 elo.

Siemano ! Ostatnio nagrałem kolejną grę z League of legends, tym razem ranked duo . Gram Vayne, którą udało mi się uzyskać full builda, oraz zdobyć Quadra killa, zabrakło mi naprawdę paru sekund, do penty. Zapraszam do oglądania !

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=EqmNUlxv0lQ&feature=plcp