Vayne

Witam.

Otóż sprzedałem 3 czempiony bo była to strata punktów no i mam tera zamiar coś nowego kupić. Myślę najbardziej o Vayne. Widziałem ją parę razy w akcji i byłem pod wrażeniem ale mam pytanie do was w sprawie czy ten czempion jest koxem i czy łatwo go ogarnąć :D. Jeszcze mi starczy punktów na innego za 6300 i myślę tez nad Karthusem.Więc jak kto może to niech coś o nich napisze albo poleci podobnego czempiona o wiele lepszego i łatwiejszego do ogarnięcia :D.

Zabieramy sie do roboty :

Vayne :

-latwa do ogarniecia.

-moze byc koxem przy dobrych itemach.

-ma stuna

- focus w tf

- malo hp

- jest papierkiem

- bez run nie masz na co liczyc

Karthus

-trudny do ogarniecia

-ma male szanse na byciu koxem

-ma slowa

-focus w tf

-malo hp

-potrzebujesz ogromnego skila aby trafiac z q

-bardzo trudna do grania na midzie

A ja jestem ciekaw jak ty sprzedałeś tych "czempionów"?

vayne jest zaje, ale fakt bez runów bywa różnie ;p

A ja jestem ciekaw jak ty sprzedałeś tych "czempionów"?

Juz ci tlumacze kolego wejdz na strone lola w zakladce support mozesz do nich napisac ticketa ze niespodobal ci sie ten chammpion podajesz jego date zakupu i prosisz zeby ci oddali ip za niego. Wtedy oni opdisuja ze to ostatni raz itp itd. I dostajesz kase za championa i na dodatek nie zabieraja ci go :)

P.s Mowia ze max 30 dni od zakupu moze minac.

Juz ci tlumacze kolego wejdz na strone lola w zakladce support mozesz do nich napisac ticketa ze niespodobal ci sie ten chammpion podajesz jego date zakupu i prosisz zeby ci oddali ip za niego. Wtedy oni opdisuja ze to ostatni raz itp itd. I dostajesz kase za championa i na dodatek nie zabieraja ci go P.s Mowia ze max 30 dni od zakupu moze minac.

Pozdro dla ciebie.Możesz sprzedać każdego championa , nawet tego pierwszego jakiego kupiłeś , zabierają ci tego championa ponieważ go sprzedajesz ......Można sprzedać max 3 championów/skinów 1 raz.Max tydzień czekasz na odpowiedź...

PS musisz napisać cene skina/championa w takiej cenie , jakiej był i nie musisz podawać daty ....

Tak myślę że zakupię Vayne bo jak czytam na różnych forach opinie o Karthusie to ta postać w last game mało już działa w 1vs1 pada itd. itp. więc Vayne będzie według mnie lepsza. Później pomyślę o zakupie Karthusa jak bd miał odpowiednią ilość IP. ;)

Witam.

Otóż sprzedałem 3 czempiony bo była to strata punktów no i mam tera zamiar coś nowego kupić. Myślę najbardziej o Vayne. Widziałem ją parę razy w akcji i byłem pod wrażeniem ale mam pytanie do was w sprawie czy ten czempion jest koxem i czy łatwo go ogarnąć :D. Jeszcze mi starczy punktów na innego za 6300 i myślę tez nad Karthusem.Więc jak kto może to niech coś o nich napisze albo poleci podobnego czempiona o wiele lepszego i łatwiejszego do ogarnięcia :D.