WITAM! premiera Tera online tuż tuż a moja karta graficzna pewno jej nie udźwignie ;D więc posiadam emeryta nvidia geforce 9500 gt wszystko inne jest gites a zamierzam się do kupna VERTEX ATI Radeon HD4850 w wyborze sugerowałem się niestety ceną i szyną 256 bitową oraz pamięcią DDR5 nie wiem czy to dobry wybór i czy ta karta jest wydajniesza od tej którą posiadam aktualnie bo jestem zielony w tych tematach podobno wadą tej karty jest głośny wentylator.
VERTEX ATI Radeon HD4850
Posiadam tą kartę ale w wersji od HIS i musze przyznać, że bestia to to nie jest. Czy jest wydajniejsza od 9500 gt to się nie wypowiem bo nie mam pojęcia. Wentylator nie jest jakiś wyjątkowo głośny. W praktyce gra w BF3 jest na low detalach do 40 fpsów. Radziłbym Ci się zastanowić nad czymś z przedziału HD5000+ lub dozbierać na HD6000
HD 4850 = 9800GT
9500GT = http://benchit.pl/karty+graficzne/NVIDIA/GeForce/9500/GT/256 - porównaj sobie
WITAM! premiera Tera online tuż tuż a moja karta graficzna pewno jej nie udźwignie ;D więc posiadam emeryta nvidia geforce 9500 gt wszystko inne jest gites a zamierzam się do kupna VERTEX ATI Radeon HD4850 w wyborze sugerowałem się niestety ceną i szyną 256 bitową oraz pamięcią DDR5 nie wiem czy to dobry wybór i czy ta karta jest wydajniesza od tej którą posiadam aktualnie bo jestem zielony w tych tematach podobno wadą tej karty jest głośny wentylator.