Vertex3D Radeon HD7770 X-Editition-Opinie o karcie

Witam jestem zainteresowany zakupem tej karty Vertex3D Radeon HD7770 X-Edition 1GB (1100/5000).Moje pytanie brzmi czy ktos z was mial juz doczyniena z ta karta poszukalem troche w necie na temat tej karty i sa rozne opinie.Dziekuje.Pozdrawiam.

Jaki masz budzet? Podaj konfiguracje kompa.

Ja miałem chwilowo MSI 7770 bodajże(dzisiaj odebrałem z powrotem swoją 660ti z naprawy) i powiem, że BF3 w fHD trzymał na średnich ponad 60 klatek cały czas, na ultra ponad 30 było. Jedyny mankament(może dla innych nie), ale jest głośniejsza niż moja 660ti od gigabyte.

vertex jest słabym producentem...ogólnie ile masz zamiar przeznaczyć na tą karte?

Może znajdzie się cos lepszego

Sam aktualnie jestem w posiadaniu HD7770 ale od XFX'a (Black Edition, 2x wentyl) i jestem zadowolony.

Ale pewnie dlatego że ja od grafiki dużo nie wymagam, i tak wszystko zawsze biorę na low (aby utrzymaj jak największą wydajność).

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi glownie chodzilo mi o jej glosnosc bo poodobno potrafi byc glosna ale moze to tylko takie demonizowanie i nie jest az tak to uciazliwe.

Ja na twoim miejscu zastanowił bym się nad 7790 jest w podobnej cenie ale wydajniejsza a co do Vertex3D to nie jest zbyt dobra firma jeśli chodzi o Radeon'y szukał bym kart od Sapphire

Witam jestem zainteresowany zakupem tej karty Vertex3D Radeon HD7770 X-Edition 1GB (1100/5000).Moje pytanie brzmi czy ktos z was mial juz doczyniena z ta karta poszukalem troche w necie na temat tej karty i sa rozne opinie.Dziekuje.Pozdrawiam.