Via WWW - jakieś żyją jeszcze?

Cześć, uwielbiam gry pokroju via www ale przez ostatnie lata większość upada.

Do tej pory grałem w następujące gry:

- Runescape - od samego początku w tą grę grałem, ile nie przespanych nocy..., a obecnie straciła klimat jak i graczy,

- Arenas of glory(gladiatorzy II) - kiedyś jedna z lepszych gier w takim klimacie, boty, zmiana językowa i w końcu zamknięcie serwerów zniszczyło wszystko,

- FootballTeam - od s.2 nonstop się grało, a teraz to co pół roku nowy serwer i Pay2WIN. Weterani tej gry coraz to bardziej odchodzą..

- Goodgame mafia - osiągnięcie top 20 na s.4, a później brak czasu. Teraz nie opłaca się w ogóle wracać bo twórcy nie wspierają samej gry.

To tylko nie liczne gry które wypisałem, a jest ich znacznie więcej. Czy są jeszcze jakieś istniejące gry przeglądarkowe które wchłoną gracza swym klimatem i aktywnością graczy? Każdy typ gry się liczy. Mile widziane opinie nt waszych gier.

No po pierwsze, to nie wiem czy wiesz, ale jest coś takiego jak Old School Runescape, czyli oficjalna wersja gry z 2007 roku, z cotygodniowymi update'ami, która jeśli patrząc na online i ogólne zainteresowanie grą, ma się o wiele lepiej niż RS3. A klimat nadal jest, i z każdym updatem jest go coraz więcej ;p do gry przydaje się wykupiony member, ale można kupić go za gp, jeśli tylko masz wystarczająco czasu żeby na niego nafarmić. Szczerze polecam, bo od jakichś 6 miesięcy nie gram w nic innego.

Poza Rsem, aktywne są Plemiona. W to cały czas ktoś gra :D

Akurat wiem, że jest osobna gra OS RS bo mam ją zainstalowaną, ale z tego co pamiętam wbiłem z 30 lv i zniechęcił mnie brak osób do wspólnej rozmowy o wszystkim i o niczym. Może znasz jakiś serwer TS do pogadania, albo i znajdzie się ktoś do wspólnego grania tak na początek. Przyda się też ktoś do wytłumaczenia czegoś o czym zupełnie już nie pamiętam hehe(mentor).

Na plemiona trzeba zerkać co chwilę więc stanowczo odpada.

Coś jeszcze?

Ja teraz jestem dość rzadko, ale jak tylko mogę to wchodzę. Jakbyś chciał jakiejś pomocy, to zawsze pisz priv tutaj albo bezpośrednio na grze, w miare wolnego czasu pomogę :)

Możesz też dołączyć do cc 'santa shark', w sumie największy polski cc.

Z via www to jeszcze Elvenar może spróbuj?

Cześć, uwielbiam gry pokroju via www ale przez ostatnie lata większość upada.

Do tej pory grałem w następujące gry:

- Runescape - od samego początku w tą grę grałem, ile nie przespanych nocy..., a obecnie straciła klimat jak i graczy,

- Arenas of glory(gladiatorzy II) - kiedyś jedna z lepszych gier w takim klimacie, boty, zmiana językowa i w końcu zamknięcie serwerów zniszczyło wszystko,

- FootballTeam - od s.2 nonstop się grało, a teraz to co pół roku nowy serwer i Pay2WIN. Weterani tej gry coraz to bardziej odchodzą..

- Goodgame mafia - osiągnięcie top 20 na s.4, a później brak czasu. Teraz nie opłaca się w ogóle wracać bo twórcy nie wspierają samej gry.

To tylko nie liczne gry które wypisałem, a jest ich znacznie więcej. Czy są jeszcze jakieś istniejące gry przeglądarkowe które wchłoną gracza swym klimatem i aktywnością graczy? Każdy typ gry się liczy. Mile widziane opinie nt waszych gier.